Arama sonuçları: *

• Users: Handle
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Handle

Resim öğretmenliği okumak mantıklı mı?

Aga çok boş bir meslek atanmayı falan geçtim atansan bile hayattan zevk alamıyacağın bir meslek bence ben zorunda olupta okuduğumu düşündüm bi an düşüncesine bile dayanamadım eğer gerçekten istiyorsan git istemiyorsan kesinlikle mesleğim olsun diye okunacak bir meslek değil sanayide motor...
  2. Handle

7 yaş çocuk için İngilizce öğrenme platformu önerisi

Evet duolingoya baktım da ben anca yapıyorum gayet de eğlenceli ama çocuk için pek işe yaramaz olmaz belki 2 sene sonra güzel olabilir
  3. Handle

İndirdim hoca bizimki de full oyun oynuyor ama yavaş yavaş alıştırıcaz mecbur 1726992114 Tamamdır hocam indirdim bakıcam şimdi 1726992197 Ya oyun tarzı uygulamalar olsa da yeterli bize kitap da düşünülebilir biraz zaman geçince
  4. Handle

Çocuk için uygunmudur hocam ben daha çok yetişkin odaklı diye biliyordum onu .böyle etkinlikli sıkılmıcağı bir playform m
  5. Handle

Kardeşim bu yıl 2. Sınıfa geçti İngilizce dersi görmeye başladılar bende evde öğrenmesi için platform bakıyorum YouTube pek yeterli değil gibi öğretmen novakid diye bir site önermiş ama fiyatlar çok yüksek makul bir ücreti olan yada ücretsiz olan bildiğiniz güzel platform var mı?
  6. Handle

TYT MATEMATİK NETİ NASIL ARTAR?

Aynen öyle hocam ya hepten kaldıracaklar yada farklı bir çözüm yolu bulunmalı ben neyseki MSÜ gideceğim orada ham puana bakılıyor herkes emeğinin ekmeğini yiyor en azından orda
  7. Handle

Doğru şişiriyorlar hep ama kendin çalışmak istersen aklında olsun o iki kamp seni çok iyi yere getirir
  8. Handle

BİREBİR derken hocam anlamadım
  9. Handle

Dostum bende senin gibiydim sınav senem benim bu sene Mert hocanın zero kampı var adam toplama çıkartmadan tytnin tamamını tek kitapta anlatıyor bittiğinde kolay ve orta seviye soruları ve konuların mantığını öğrenmiş oluyorsun son 70 günde tyt diye orta zor arası bir kampı var ona geçiyorsun...
  10. Handle

Açığa geçmek istiyorum geçebilir miyim?

Tamamdır hocam peki geçme sebebim mantıklı demi çünlü okula gidersem bilmediğim dersleri dinlemek için boşu boşuna orda durucam
  11. Handle

Öylemi hocam bilmiyordum dediğim yerlerden olur sanmıştım ben şimdi gitsem halk eğitime bişeyler yapabilir miyim
  12. Handle

halk eğitimle ne alakası var ki hocam ben ya web den ya müdürlükten ya da okuldan yapılır diye düşünmüştüm
  13. Handle

hocam siz eski mezunsunuz herhalde şuan düz lise diye bişey kalmadı meslek liseleri anadolu liseleri ve fen liseleri var anadolu liselerine düz lise diyebiliriz iyileride var düşük puanlılarda. Bi soracağım hocam zaten başvurular ocakta açılacakmış ama ben bi sorayım babamla gidip. 1722115220...
  14. Handle

hocam olsa bile ocakta başlıyormuş başvurular 3 4 ay kayıp çok büyük
  15. Handle

anadolu lisesi hocam
  16. Handle

sanırım en uygun olanı; bakanlık tarafından mazereti uygun görülenler, maddesi. milli eğitim müdürliği hemen evin karşısında velimle gitsem bu konuya yazdıklarımı anlatsam alırlar mı acaba açığa
  17. Handle

emin olan ve tam bilgisi olan arkadaşlar bu konuda ne biliyor
  18. Handle

Herkese salam. :) Ben 12 ye geçtim malum iki ay sonra okullar açılıyor ben sınava hazırlanıyorum ama 3 yıl yattığım için 3 yılında matematiği eksik yani okulun bana hiçbir faydası dokunmayacak çünkü benim ilk önce 9 ve 10. sınıfların konularını bitirmem gerekecek ve okula gidersem sınavlara...
  19. Handle

disiplin nasıl kazanılır

En iyi disiplin kazandıran şey namazdır hayatını tamamen ona göre şekillendirip her şeyi saatinde yapan her işi dakikasıyla hesaplayıp ne kadar süreceğini düşünen diğer işlere vakit ayırmaya çalışan bir insana dönüşüyorsun
  20. Handle

disiplin nasıl kazanılır

7 8 saat
Top Bottom