Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

YKS SIRALAMA OBP 79 .

Evet gerçekten öyle benim obp de 81 şuan 10k sıra geriye atıyor benide böyle olmasının nedeni özel okullarda hep yüksek notlar verildiği için yüksek ortalamaya sahip olanlar daha fazla puan alıp daha öne rahat gecebiliyorlar.
  2. HuseyinBy01

YKS SIRALAMA OBP 79 .

ortalama olarak 10k içine atar
  3. HuseyinBy01

2024 TYT Türkçe nasıldı kolay mıydı zor muydu?

Gayet kolaydı normalde 35 civarı isaretleyibilirken ilk defa bu sınavda 39 işaretledim.
  4. HuseyinBy01

YKS'de İyi Sıralama Yapsaydınız Hangi Bölümü Tercih Ederdiniz?

bilgisayar mühendisliği
  5. HuseyinBy01

Üniversiteyi bırakmak?

tam benim kafa :D
  6. HuseyinBy01

Sınıfta mı kalıyorum?

hayır sınıfta kalmıyorsun bu halde ama belgede alamıyorsun
  7. HuseyinBy01

LGS denemelerinde İstenilen Sonuca Ulaşamamak

gördüğüm kadarıyla sayısalın zayıf şuan oturup soru çözmekten başka pek bir çaren yok gibi.
  8. HuseyinBy01

YKS 2024 Adayları Netler Nasıl?

Obp 81 ilk 2 sene okulu çok başladım. Şuan obp dahil bu netlerle 40k yerleştirme oluyor ama AYT netlerimi 70 civarı ve üstüne cekebilirsem 10k geliyor. Sadece AYT de 5 net arttırsam bile 10k sıra ileri atabiliyor.
  9. HuseyinBy01

YKS 2024 Adayları Netler Nasıl?

TYT çok dalgalı 85-100 aralığında çok gitgelli AYT de konularım daha bitmedi ama geçen hafta girdiğim denemede 62 neti gördüm sınava kadar konu çalışmaya devam edecem gibi gözüküyor.
  10. HuseyinBy01

Obp puanım düşük iyi sıralama yapabilir miyim

Bu sıralar hayli hayli yapılacak sıralar ama gene iyi şekilde çalışmanı gerektirir.
  11. HuseyinBy01

Obp puanım düşük iyi sıralama yapabilir miyim

Obp olmadan sınavda iyi yapmaya yönelik hareket edebilirsin gene iyi yerlere gelirsin ama hayvan gibi çalışman lazım.
  12. HuseyinBy01

YKS'ye Günler Kala Sky-is-the-Limit

Şuan günlük 12 saatin üzerinde çalışıyorum okulda yok yazmayı bıraktılar 2 hafta önce biraz daha ağır bir program yaptım ve bu programla devam ediyorum AYT bitti sayılır TYT de eksiğim yok hedefim Hacettepe bilgisayar mühendisliği şuanki netlerim TYT 95+ AYT 60+ olarak gidiyor sınava kadar...
  13. HuseyinBy01

Geometri Konu Anlatım Önerisi

İşin ilginç yani ben sınava girecem 2 ay sonra bende çemberi anlamadım:D
  14. HuseyinBy01

Üniversite sınavına 2 ay kaldı ders çalışma isteğim yok ne yapmalıyım?

Kendini motive edecek bir şey bul bence yoksa olmuyor ben kendimi motive etmek duvarıma ODTÜ nün fotoğrafını astım(gitmeyi istediğim yer) buna benzer bir şeyi sende yapabilirsin en azından boşa çalışmıyorum bir hedefim var diyerek bu düşünceyle kontrollü hareket edebilirsin.
  15. HuseyinBy01

Geometri Konu Anlatım Önerisi

Şuan YKS ye hazırlanıyorum. 11. Sınıftan beri 3 hoca dinledim. 1. Rehber matematik 2. Eyüp b geometri 3. Kenan kara ile geometri Giriş seviyesindeysen pek bir bilgin yoksa rehber matematik ile başla ama biraz bilgim var orta derecedeyim diyorsan Kenan kara ile başla. Eyüp b den soru çözümü...
  16. HuseyinBy01

MSÜ Hakkında yardım !!

Ben daha yüksek puanlar beklerdim şimdi kafam çok karıştı. Yks de ilk 10k için götümü yirtiyorum şuan ama MSÜ ye şuan istesem girebiliyorum aklımda deli sorular.
  17. HuseyinBy01

Raporluyken tatilden sonra sınav olur muyum

Arada uçurum gibi bir süre var birde sona bırakmanda senin hatan düpedüz ben hocanın yerinde olsam yapmam valla
  18. HuseyinBy01

Tyt matematik hakkında kaygı

Temeli olan birisi olsaydın iyimser olabilirdim ama çok çalışmaktan başka çaren yok.
  19. HuseyinBy01

👩‍❤️‍👨♥️Aşk Testi♥️👩‍❤️‍👨

Matemin ne olduğunu pek anlamadım ama zayıf bir yönüm var gibi duruyor
  20. HuseyinBy01

sınav senesi sınıfta kaldım(yeni yönetmelik)

Ben hocaya şimdi sordum 1. Dönemden gün varsa bile sileriz dedi bana şimdi
Top Bottom