Arama sonuçları: *

1. Hyperr30

Sayısaldan Üniversite Bölüm Önerisi

Okulda rehberlik hocama sormuştum fizik sevenler için fotonik bölümünü önermişti. Zaten sadece İzmir ekonomi üniversitesinde var.
  2. Hyperr30

TYT Kitap Önerileri/Tavsiyeleri

Karekök sıfır var bende fazlasıyla kolay. Bu sene 12 oldum tyt netlerim matta 15-20 arası sanada kolay gelir o kitap.
  3. Hyperr30

Kac dersten kalinca sinifta kaliyoruz

Bildiğim kadarıyla sadece edebiyattan kalmak sınıf tekrarına yol açar. Diğer derslerde kalmak teşekkür ya da takdir alamazsın sorumluluk sınavlarına girersin. Ama edebiyattan sorumluluk sınavına girip yine kalırsan sınıf tekrarı olur.
  4. Hyperr30

DHO öğrencisi 25k maaş alır mı

hocam kaptan değil asker deniz harp okulu
  5. Hyperr30

Gemi kaptanlığı değil deniz harp okulu
  6. Hyperr30

Arkadaşlar merhaba bizim okula 3. sınıf DHO öğrencisi geldi 6-7 ay önce. Yaklaşık aylık 25k maaş aldığını söyledi gemiyle yurtdışına gittiğinde günlük 100 dolar civarı alıyormuş. Öğrenci olmasına rağmen bu kadar maaş alması doğru mu birde okuldan mezun olunca 40k civarı alıcakmış aklıma takıldı...
  7. Hyperr30

Deniz ulaştırma işletme mühendisliği okuyan var mı

İtü beni aşabilir Cerrahpaşa düşünüyorum. Forumlarda okuduğumda Cerrahpaşanın adını pek duymadım tercih edilmiyor herhalde bilginiz var mı
  8. Hyperr30

Deniz ulaştırma işletme mühendisliği okuyan var mı

Arkadaşlar merhaba 11. sınıf sayısal öğrencisiyim. Anadolu lisesinde okuyorum üniversite için Deniz ulaştırma işletme mühendisliği okumak istiyorum. Bölümün ne gibi dersleri var zor bir bölüm mü? İnternette araştırdım ama derslerle alakalı pek bir şey bulamadım. Bölümü okuyan var mı ? Tavsiye...
Top Bottom