Arama sonuçları: *

1. ImToretto

Bilgisayar Programcılığı okullarında ne öğretiyorlar ve tavsiye eder misiniz?

İzmir'de okuyorum ben bu bölümü. Öncelikle yazılım işlerinin hiçbirinde sadece okuldan öğrendiklerinle seni işe almazlar. Bize de zaten burada söylenen bu. Kendini sürekli geliştirmen lazım düzenli bir kod yazma alışkanlığının olması lazım. Sınavları biraz zor ama ben çok zorlanmıyorum önceden...
  2. ImToretto

E-Sınav 4 gün içinde halledilir mi?

Öncelikle aşırı çalışılacak bir sınav değil. Temel bilgilerin yeterli ise(trafik) sağlık sorularına çalışman yeterli. bir kaç ehliyet sınavı uygulaması indir ve çöz meb'in yayınladığı sorular var onları da çöz.
  3. ImToretto

Üniversite hakkında tavsiye

Maalesef o konuda bilgim yok. Size yanlış bilgi vermek istemem. Biraz araştırın veyahut burada okuyan birileri denk gelebilir forumdan. Olmadı başka yerlerden danışın o üniversite de okuyan kişilere
  4. ImToretto

Üniversite hakkında tavsiye

Hocam eğer ki "evet ben cidden mezuna kaldığımda oturup çalışırım. Ve soru çözerim" diyorsanız mezuna kalabilirsiniz. Fakat eğer ki cidden öyle bir potansiyel yoksa içinizde direkt olan sıralamanız ile bir yere girmenizi öneririm. Çünkü Mezuna kalıp "ben çalışırım ederim" diyip Mezun kaldığı...
Top Bottom