Arama sonuçları: *

• Users: Isofyan
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Isofyan

Sakarya Üni önerir misiniz ve şehri

Sakarya uni guzel kanki kampus falan hayırlısı olsun
  2. Isofyan

2milyon 50 bin polıslık gelırmı

nasil nie :D?
  3. Isofyan

2milyon 50 bin polıslık gelırmı

gelmez kardesim kapaaaaa
  4. Isofyan

3ay tatil kısaltıldı mı

Bazi tenefusler uzadi tatiller uzadi vb. Mesela gecen bu hafta ders islenmedi tum okullarda. Yine ayni hesaba getirecekler
  5. Isofyan

3ay tatil kısaltıldı mı

Muhtmeeln kisalir
  6. Isofyan

Sayısala geçtim pişmanım

Hayat bitti
  7. Isofyan

MSÜ Boy Kilo 200 Gramdan Elerler Mi ?

Aç karın git öyle kaç çıkıyorsun?
  8. Isofyan

Üniversite sınıfta mı kalacağım?

Uzaktan okuyorum derslere de girmiyorum. 3 tane kısa sınava girdim onlar çok kötü değil. Sadece finallere giremedim. Hocaların da yardımcı olacağını sanmıyorum :(
  9. Isofyan

Hangi birine yazayım 3-4 ders geçti :( Bıraksam bunları sınıfta kalmam ve seneye ders tekrarı olur doğru mudur?
  10. Isofyan

yaz okulunda dersleri alıp sınavlardan geçersem sınıfı geçer miyim 1686677548 Okula gitme şansım yok maalesef Mazeret sınavları var ama benim raporum vb yok unuttuğum için giremedim yine de girebilir miyim mazeret sınavlarına 1686677637 Böyle akademik takvim büt ile ilgili bir şey göremedim
  11. Isofyan

kanka büt ne valla hic bisi bilmiyom uni okuyom ama
  12. Isofyan

Yani mesela final sınavına girmediğim 4 ders + ilk dönem kaldığım 2 ders + zorunlu dersleri mi göreceğim seneye?
  13. Isofyan

Arkadaşlar bu sene 1.sınıfım üniversite okuyorum uzaktan. Açıktan değil uzaktan. Deprem dolayısı vb ile final sınavlarım online oldu. Ancak ben final sınavlarının hangi saatler arasında olacağını bilmediğim için 3-4 tanesine giremedim. Diğer 4-5 tanesine de girdim. Yani bazı derslerin final...
  14. Isofyan

Matematik ortalamam 42, Teşekkür belgesi alırmıyım?

maalesef alamazsın
  15. Isofyan

Yazılım geliştirme mi ? Ağ isletmenligi ve siber güvenlik mi?

Para kazanma açısından bakma meslek seçimine. Ne seçmek istersen hangi türlerinden zevk alıyor, eğeniyorsan o sektöre yönel.
  16. Isofyan

Amerika’da lise okuyorum [soru cevap]

Gerçekten tiktok videolarındaki gibi telefon araba bilgisayar almak o kadar kolay mı? Her şey o kadar ucuz ve alması basit mi? Bi kaç günlük çalışma ile istediğiniz şeyi alabiliyor musunuz hemen hemen?
  17. Isofyan

Disiplin cezası alır mıyım?

bişi olmaz yüksek ihtimal
  18. Isofyan

İktisat okuyanlar Yazılım sektöründe çalışabilir mi?

Hocam geç olsun güç olmasın. Udemy, YouTube veya 1milyon istihdam(Devlet Destekli) içerikler izleyerek başlayabilirsin
Top Bottom