Arama sonuçları: *

1. J

Vatandaşlık seçmem gerekiyor(avusturya veya türkiye)

prestijli iş derken. orada tanıdğım tüklerin %90 ı inşaatta veya fabrikalarda çalışıyor. boyacı olan sanayici olan da var. aralarında en iyi durumda olanın döner dükkanı var. yani pek bir prestij göremedim açıkçası 1656191479 avusturya*
  2. J

her ülke izin vermiyor bildiğim kadarıyla. 1656191254 hayır 1656191345 hiçbir fikrim yok.
  3. J

1656183242 ya işte avusturya vatandaşlığı seçip türkiyede kalma ihtimalim de var. orada iyi iş sahibi olmak kolay değil ayrımcılık yapılıyor. kendim şahsen yaşadım gördüm.
  4. J

evet belli fakat çıkabilecek sıkıntılar hakkında bilgi almak için yazdım😉 1656183002 derken? oraya gitsem anca amelelik yapacam. ayrıca o kadar eğitimime emek verdikten sonra çekip gitmek de zor geliyor.
  5. J

merhaba arkadaşlar. ben avusturyada doğdum orada büyüdüm 12 sene orada yaşadım 6 senedir de türkiyede yaşıyorum. avusturya vatandaşlığım var, tcm felan da var. babam 1 ay önce bana 18 e girdiğimde vatandaşlık seşmem gerektiğini söyledi. benim tercihim de avusturya vatandaşlığından yana. fen...
  6. J

Bu notlarla Kalır mıyım sınıfta?

imkansız değil. rekabet olunca mecbur yapıyorsun. sizi de anlıyorum ama rekabet yok herkes 40 50 alıyor e sen de 70 alınca güzel not diyip çalışmıyorsun.
  7. J

11. sınıf fen lisesi. 1655271428 karaman tobb fen lisesi 1655271443 11 1655271508 doğru. ben 11 in ilk dönemi dersi dinlememiştim kimyadan 40 alınca aklım başıma geldi zar zor topaeladım. hala daha atom konusunda eksiğim. 1 dömemi toparlamak bu kadar zorsa 3 yılı toparlamak imkansız...
  8. J

kanka yanlış anlama da 48 ortalamayı nasıl yapıyon. ben de inek değilim fazla der çalışmam ama dersi dinlerim. yazılı haftası çalışırım ortalamam 93.4
Top Bottom