Arama sonuçları: *

• Users: Justin7
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. J

TYT MATEMATİK 20 NET

Kral bana kalan zamanda geometriye nasıl çalışmam gerektiğini anlatır mısın? Video önerebilirsin ,kanal önerebilirsin ,kamp önerebilirsin. Hatta problemlere de nereden çalışmam gerektiği hakkında yardım edersen sevinirim.
  2. J

TYT MATEMATİK 20 NET

sadece üçgenlere baksam yeter mi?
  3. J

TYT MATEMATİK 20 NET

Hiçbir zaman tam çözmedim ama geçen 2021 tyt matematik sorularını yapmaya çalıştım. Geometri ve 5 problem hariç 15 net yaptım. Genel olarak ilk 12 konu sorularında biraz takılıyorum ve problemde takılıyorum.
  4. J

TYT MATEMATİK 20 NET

Arkadaşlar merhaba bu yıl tyt'den sınava gireceğim. Hedefim matematikte 20 netlere çıkmak kalan zamanda ne yapmalıyım, nerelere çalışmalıyım, hangi videoları izlemeliyim? Yardım ederseniz sevinirim.
  5. J

Yazım ve noktalama nasıl yapılır

Arkadaşlar bu yıl yks'ye gireceğim ve ben bu yazım noktalamayı bir türlü yapamıyorum.Nasıl çalışmam lazım , neler yapmam lazım?
  6. J

TYT 65 NET İÇİN ne yapmalı

genel deneme çözüyorum onun yanında 1 tane türkçe çözsem olur mu?
  7. J

TYT 65 NET İÇİN ne yapmalı

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Tyt'de şuan 45 net falan yapıyorum ve hedefim 60-65 net yapmak. Kalan 1 ayda nasıl netlerimi bu seviyelere getirebilirim? 30 tane denemem var hergün 1 tane çözücem ama sadece denemeyle artabileceğini düşünmüyorum bunun yanında önerebileceğiniz videolar falan...
  8. J

Tyt Kolay-Hızlı Konular

Arkadaşlar merhaba bu yıl yksde tyt sınavına gireceğim. Önümüzde yaklaşık 4 ay gibi bir süre var. Sizesorum şu ki bu 4 ayda tytde 60-70 net yapabilir miyim? (Biraz temelim var ve şuan 40-45 net falan yapıyorum) ve tyt fendeki kimya-biyoloji-fizik olarak hızlı ve kolay halledilen konular...
Geri