Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

Üniversitede Vize konuları

Vizeye kadar işlenen konulara bakın hocam. Ders içeriği pdfsi paylaştıysa eğer vizeye kadar hangi konular mevcut onlara bakın genel vizenin konuları oluyor
  2. KaganKK06

Sıralamam ve puanım daha iyi olmasına rağmen üniversiteye gidemedim ?

O zmana şunu söyle bakayim. Tr1.si oldun Koç bilgisayar örneğin 3 kontenjan var ve gittin 24. Sıraya koydun. Oo tr 1 hemen alalım mı diyecek adam 24.sıraya koymuş bu adamın dışında 1.sıraya 2.sıraya koyanlar niye boşa beklesin o kadar. Lütfen doğru düzgün konuşun ya seviye yavaş yavaş dibe...
  3. KaganKK06

İşte böyle işlemiyor hocam. Sanırım daha yksye girmediniz hiç. Farklı bir şekilde anlatmaya çalışıyım tekrardan Amazonda 15 tane ekran kartı var ve amazon sıra ve teklif ile bu durumu denemek istiyor. Ekran kartı 30k değerinde 14 kişi çoktan aldı diyelim. Sizin teklifiniz 35k ve 8.sırada...
  4. KaganKK06

O zaman şu şekil söyleyeyim Ben 7.sıradaki makine mühendisliğine yerleştim. Neden 8.sıradaki endüstri mühendisliğine veya 11.sıradaki inşaat mühendisliğine yerleşmedim?
  5. KaganKK06

Ek tercih zamanı var daha hocam. Dolmamış ve istediğiniz üniversitede ve bölümde boşluk varsa girme şansınız var
  6. KaganKK06

Şimdi şöyle düşünmek lazım biraz saçma gelebilir ama . 10 kontenjan varsayalım 30k da kapatmış. 20k yapmış birisi 18.sıraya koymuş varsayalım. 28k yapmış biriside 5.sıraya koymuş varsayalım 5.sırayı mı alır ilk 18 i mi? Bu yüzden 24 tercih var en üstten en alta gidiyor
  7. KaganKK06

Bu bölümü tercih sıralamanızda kaçıncı sıraya yazmıştınız? Eğer ilk sıralarda değilse kontenjan hızlı dolmuş kaçırmışsınızdır 1723756299 Koca YÖK hocam niye tahmini yapılsın ki? Ösym sayısal verilerinde de puanlar uyuyor tahmini olması imkansız
  8. KaganKK06

https://yokatlas.yok.gov.tr/tercih-sihirbazi-t4-tablo.php?p=say Sayısalı attım ama diğerleri de aynı şekil. Sadece sıralamalar girilmiş kız/erkek dağılım, lise dağılım yok sadece son giren sıralaması mevcut
  9. KaganKK06

Yökatlasa girince gözüküyor hocam dolmuş olan bölümler
  10. KaganKK06

YKS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

Behçet hocamızda istediği bölüme layıkıyla girmiş bulunmakta
  11. KaganKK06

Hayırlısı olsun hocam. Kabin hizmetlerine istek artmış o zaman ya da hemen ilk 2 sıradan dolmuş
  12. KaganKK06

Tytde sıralama değil hocam puan önemli
  13. KaganKK06

1-2 ay içinde yökatlas güncellenir Ancak o zaman görebilirsiniz
  14. KaganKK06

Herkes için hayırlı olsun Tercih yapanlar nereleri kazandınız
  15. KaganKK06

Özel üniversitede mühendislik okuyacağım mantıklı mı ?

Makine mühendisliği okuyorum. hoca sayısı ne kadar bilmiyorum ama bazı hocalar birkaç dersi verdiği doğrudur. Hazırlık-1. sınıf zamanı birazcık sohbetim olan birisi, bu ankaradaki vakıf ünilerinden bazıları arasında en iyi hocaların burada olduğunu söylemişti o yüzden burayı...
  16. KaganKK06

Özel üniversitede mühendislik okuyacağım mantıklı mı ?

Lokman hocam bende bir özel ünide okuyan birisi olarak benim şahsi görüşüm fiyatlar çok arttı, benim görüşüm bu fiyatlara asla gidilmez. Sıralamanız gayet güzel bence diğer hoş güzel bölümleri de düşünebilirsiniz
  17. KaganKK06

ESOGÜ Makine Kaçla Kapatır?

Endüstri tahminimce gelmez gibi hocam. İlk5 tekileri de denemek için yazıyorsunuz onların da büyük ihtimal değerli üniversiteler olduğundan sıralamaları yüksek olacaktır. Umarım istediğiniz bölüm gelir hayırlısı olsun şimdiden. Makineci olarak size de makine gelirse şimdiden başarılar :)
  18. KaganKK06

ESOGÜ Makine Kaçla Kapatır?

Sıralaması son 3 senede baya bi değişmiş hocam. Ama benim düşüncem geleceği kaçıncı sıraya yazacaksınız orası da önemli
  19. KaganKK06

🔥 YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Mühendislik 300k barajı var yazsan bile etkisiz olur
  20. KaganKK06

Matematik matris sorusu

İkisininde cevabı A 10.soruda Blerin hepsini 2 ile çarpıyorsun ardından aynı yerdekileri topluyorsun Mesela adaki 2 ile 3.2=6 topluyorsun oraya yazıyorsun 9 da ise çarpma kuralı ile oluyor cevap -14 ona biraz bakman gerek anlaman lazım kuralı
Top Bottom