Arama sonuçları: *

1. K

Matematiği sıfır olan birisi nasıl düzeltebilir

benim sıfırdı aynı şekilde kuzeniminde ama böyle harbi 0 yani sennin tahmin ettiğinden daha fazla emin ol ben başaramadım o temel başlangıç testi aldı ebob ekok falan ufak çzödü ama çok başaramadı oda
  2. K

YKS Konusunda Sorularım Var

Gidebilsem gerisi kolay zatende bilmiyorumki matematigim hiç yok galiba bu işi beceremiyorum
  3. K

Yazılım okumak isityorum ama bilmiyorum şimdilik
  4. K

İroni yapıyorum kanka da şundan eminim yani matematik bölümünü full boş bırakacağım
  5. K

Hmm anladım reis valla bende 7. Sınıf en son doğru dürüst okula gitmiştim sonra 8 de gitmedim orta okulda sınıfta kalma yok fiye geçtim lisede bıraktım pandemi oldu diye aldılar geri 10 zaten pandemi 11. 1 döneminde gitmedim şuan 11. 2. Donemi özel okula yazıldım
  6. K

Ben ayt girmiyim direkt o zaman ben en son 3. Sınıfda hoca vurdu diye çarpım tablosunu ezberlememistim ondandır sayısal yok bende
  7. K

Hangisi daha önemli ayt mi tyt mi ben bunlara nasıl çaliscam abi çok saçma direkt YGS ye girelim işte tyt ayt konuları aynimi
  8. K

Tyt ayt ne oluyor bunlara ne zaman gireceğiz bunlar ayrı ayrı sinavlarmi eşit ağırlığım ben hangisine gireceğim pandrmiden beri okulla alakami kesitm bı geldim herkes tyt ayt falan diyor YGS yokmu zaten bunlar.ne ise yarıyor lole yeni başlamış karakterleri öğrenmeye çalışıyor gibi hissediyorum...
  9. K

Tek iyi olduğum ders matematik

Benimde tek kötü olduğum ders
Top Bottom