Arama sonuçları: *

• Users: Knnmw
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Knnmw

AYT Fen Kaynak Önerisi

Kimya da aydın çok öneriliyor diye biliyorum. Bence aydın orta zor arası bir şey.
  2. Knnmw

11. sınıf kaynak ne almalıyım

Onu bence sonraki düzeyler için diyordur sen geometri matta kenan kara veya bıyıklı mat bakabilirsin eyüp bye sonra bak. 345 genel olarak iyi sadece 345 çözerek derece yapanlar var.
  3. Knnmw

3d her türlü güzel yayın problemlerde baya zor istiyorsan barış falan var onun dışında problem kitaplarına pek hakim olduğum söylenemez instada herkes paylaşıyor ama.
  4. Knnmw

Mat işini bende senin gibi yapıyom bıyıklı matematik güzel geldi gözüme ondan başladım. Zaman mevzusu belki okulda bazı hocalar izin verir orada da test çözersin düşürürsün falan güzel olur bizde baya esnekler o konuda. Matematik orijinal yerine 3d bence daha iyi olabilir. tyt kaynağı da hepsini...
  5. Knnmw

11. sınıfa geçtim ne yapmalıyım?

Ben eyüp byi izledim geo için orada baya güzel anlatıyordu 70 falan almıştım geo sınavından.Mert hoca da fena değil orta derece bir anlatıma sahip diye biliyorum. Bıyıklı geometri de bakabilirsin o da güzeldir.
  6. Knnmw

Valla sen yine 10. sınıfta kaynak falan almışsın ben hiç almadım ytden izlediğim soru çözümleri kalemle vs çözdüm öyle bile bir şekilde oluyor ama zor olabiliyor tabii. (Forumda 2 arkadaş yazmıştı bunları isimlerini hatırlamıyorum kusura bakmasınlar görürlerse.)
  7. Knnmw

Bence zorlamaz hatta bana göre daha verimli bile oluyor bende 11e geçtim bu sene. Forumdakiler ve çevremdekilerin vs. tavsiyesi ile ayt kitaplarını hallettim istersen örnek olsun diye de sana atabilirim. Çalışmayı arttırmak istiyorsan da haftasonu 1 tane tyt denemesi falan çözebilirsin hem...
  8. Knnmw

11. Sınıfa geçtim tyt için ve 11.sınıf için kaynak önerisi verebilir misiniz ?

Size de ederim hocam yarın hepsine bakacağım.
  9. Knnmw

Sağ olun hocam sabah fiyatlarına vs. bakacağım.
  10. Knnmw

10.sınıf son çeyreğinde çalışmak için izledim de dedikleri kadar varmış gerçekten. Hocam sizin tyt ve 11 için önereceğiniz kaynak var mıdır ?
  11. Knnmw

Tyt için kaynak ve 11 sayısal için kaynak önerebilir misiniz ? geo için de sizce eyüp b mi bıyıklı mı daha iyi olur ?
  12. Knnmw

Üniversite EA 7.8k ne yazılır?

kaç sıralama ile girdiniz hocam
  13. Knnmw

Tonguç plus alınır mı?

Burada tarihte ek olarak metin hocaya da bakabilirsiniz güzel anlatıyor ama en iyisi mehmet hocadır (bana göre)
  14. Knnmw

10.sınıf biyolojiden kaldım

normal biyolojici görmedim zaten bizimki de sınavlarıo zor yapıyor ama 35te geçiriyor değişik hepsi
  15. Knnmw

hocam niye ani çıkış yapıyorsunuz ki ezberiniz iyiyse hemen halledersiniz zaten düşük aldığınıza göre ezberiniz o kadar da iyi değil ezberlemek için farklı yöntemler deneyin yazarak, kendi kendine konuşarak falan.
  16. Knnmw

çalışcan yani bunu en iyi böyle düzeltirsin 40 40 falan alsan hoca en azından geçirebilirdi.
  17. Knnmw

Ortaokul devamsızlıktan kalma var mı.

Benim 1 ay devamsızlığım vardı kolum kırıldı falan ama hiç bir şey olmadı ama sen mazeretin olmadan gitmemezlik yapma bence.
  18. Knnmw

Kaç dil biliyorsunuz?

İngilizce için yt kanalı öneriniz var mı hocam arada açıp bakabilirim günde kaç saat harcamak gerekiyor ?
  19. Knnmw

Sayısaldan eşit ağırlığa geçilir mi?

ybs ne oluyor hocam pek bilgim yokta
  20. Knnmw

Sayısaldan eşit ağırlığa geçilir mi?

Üstteki mesajda dediğin gibi sayısalda ortalama bile yapsan elle tutulur bir şey yapıyorsun ama eada kesin iyi yapman lazım(mış).
Top Bottom