Arama sonuçları: *

• Users: Kormts
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. K

Üniversite Hangi bölümü seçmeliyim

Reisim paragraf ve problem çözsen dahi 50 net görürsün 4 ayda niye salıyorsun?
  2. K

Üniversite kayıt gününü kaçırdım ne yapabilirim?

Örgünde aynı sorunu yaşamıştım, üniversiteyi arayıp durumu anlattım, müdürlüğe bağlayıp sorunu çözeceklerini söylediler. Ertesi gün kayıt sürelerini 2 gün sonrada ek kayıt süresi açtılar. tabii ki üniden üniye değişir bu.
  3. K

Üniversiteye kayıt olup dondurursam obp tamamen mi gidiyor?

Tercih çıktığı anda düşüyor diye biliyorum.
  4. K

Yolda kapıyı kapattılar tyt ye giremedim diğer sınavlara girebilirmiyim

Sınavdan önce nerede gireceğim belirleniyor zaten, önceki birkaç gün içinde zahmet edip okula gidebilir bakardın. Bu sayede sınav günü şaşırmadan direkt okuluna girmiş olurdun.
  5. K

Çıraklık eğitim de cumartesi gunu çalışılıyor mu?

Çalıştığın yer ve kişiler önemli seni önemsemeyen yeri sende önemseme derim.
  6. K

Fen ve Türkçe öğretmeni lazım

Sahibindende otobüs mü çevriliyor? Şaka bir yana harbiden forumda öğretmen aramak??
  7. K

Üniversite okumadan hayatta başarılı olunabilir mi?

Açıkçası üni sadece hedefine ulaştığında sana kolaylık sağlayacak bir anahtar sadece. Örneğin kendimden söyleyeyim üni okuyorum fakat sadece o diplomayı almak için. (Projeler vs vs. için mühendislik gerekiyor) Fakat ben meslek lisesi çıkışlıyım yıllardır piyasada çalışıyorum ve neyin ne...
  8. K

Üniversite 2 yıllık önü açık bölüm tavsiyesi

Kendin hakkında bilgi vermen lazım hocam Neler yaparsın, ilgin ne, elinden ne gelir vs vs
  9. K

Devamsızlıktan kalma

İlk dönem kalma diye bir şey yok, kalma yıl sonu oluyor. Ayrıca velinin teli varsa eğer okulda son 2 hafta kala arayıp okula çağırıyorlar ve dilekçe imzalatıp siliyorlar. (Haberim vardı vs.) Başıma geldi 30 küsür gün vardı bendede. Fakat yeni yasaya göre belge alamazsın haberin olsun (Takdir...
  10. K

2022 YKS Kayıt Çok acil

Teşekkürler arkadaşlar.
  11. K

2022 YKS Kayıt Çok acil

Teşekkürler dostum.
  12. K

2022 YKS Kayıt Çok acil

Anlık olarak bildiriyorum kayıt işlemlerimi hallettim. Burada yardımcı olan/olmayan herekse teşekkür ediyorum.
  13. K

2022 YKS Kayıt Çok acil

Evet dün zor bela Rektörlüğe ulaştım durumumu anlattım sağolsun yardımcı oldu. Bugün kayıt için gidiyorum.
  14. K

2022 YKS Kayıt Çok acil

Yöke yönlendirmeli
  15. K

2022 YKS Kayıt Çok acil

Hayır yaptırmadım.
  16. K

2022 YKS Kayıt Çok acil

Yukarıdada yazdığım gibi hocam, dilekçemi verdim bekliyorum. Üniversitede kaydım bulunmakta aslında Öğremci numaram/ kullanıcı adım şifrem e postam vs belirli olmakta (Dilekçede istediği için sitesinden kontrol ettim)
  17. K

2022 YKS Kayıt Çok acil

Sabah Üniversiteme gittim dilekçe yazıp vermemi belirttiler dilekçemi mazererim ile ilettim kendilerine 1-2 gün içinde dönğş yapılacağını söylediler. Ek olarak cimerden yöke de talep açtım bakalım nasipte varsa olumlu olur. Benim en büyük yanılgım olmasada OBP düşecek olması.
  18. K

2022 YKS Kayıt Çok acil

Beyefendi bende diyorumki Size gerekli yerlere başvurup sordum, Üniversite kazanıldıktan sonra YÖK veya ÖSYM ile iletişim kalmıyor Rektörlüğe dilekçe yazılıyormuş. (Bana böyle iletildi)
  19. K

2022 YKS Kayıt Çok acil

Geçen yıllarda hiçbir mazereti olmayıp başvuru ardından kabul edilen birçok insan var. Ayrıca YÖK veya ÖSYM burada devreye giremiyor ÖSYM ile iletişime geçtim ve kazanıldıktan sonra tamamen Üniversite ile iletişime geçtiğimde işlem yapabileceklerini söylediler. Artık yarın şasımı deneyeceğim...
  20. K

2022 YKS Kayıt Çok acil

Ya bilmiyorum reis inanki bende birçok yere baktım dilekçe ile kabul alıyorlarmış. Moralimiz bozmak istemiyorum Pazartesi günü belli olucak her şey inşallah
Top Bottom