Arama sonuçları: *

• Users: Krom
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. K

MEB 15 tatilden önce 1 hafte ders işlenmeyecek haberi doğrumu?

Bizim müdür de son hafta okula geleceksiniz diye gruba mesaj atıp duruyordu bundanmış emek ki :D
  2. K

Kaç dil biliyorsunuz?

Fransızca zaten ana dilim aile orda doğumlu, fransızca remake edition = ispanyolca, almanca a1 ingilizceyi de zaten okulda öğretiyorlar a2
  3. K

Kaç dil biliyorsunuz?

İngilizce, fransızca, ispanyolca ve almanca. Bir de türkçe :D
  4. K

Sınıfta kalır mıyım?

5 üstü sınavdan kalırsan diye biliyorum
  5. K

🟡 MEB Bakanı: "Gastronomi Lisesi geliyor!" 🍲

yok daha neler
  6. K

Yks Sıralama tahminleri yapar mısınız

zor bence hocam
  7. K

Raunt Cevap Anahtarına Nasıl Ulaşabilirim?

Karekod ile ulaşılabiliyordu sanırım. Vitamin LGS versiyonunu kullanmıştım.
  8. K

Çalışma arkadaşı arıyorum

Arkadaşım da yks çalışıyor. Bir söyleyeyim belki kabul eder.
  9. K

Beraber Deneme Sınavı Çözelim! (YKS)

Mükemmel bir fikir.
  10. K

9. Sınıf Arkadaşıma Kaynak Önerisi (ACİL)

Matematik -Aşırı Basit Antrenmanlarla Matematik Doktrin Yayınları Sıfırdan Sonsuza Soru Bankası Şenol Hoca TYT Matematik Soru Bankası Hocalara Geldik TYT Matematik Soru Bankası -Kolay Okyanus Yayınları 40 Seansta TYT Matematik Soru Bankası Karekök Yayınları TYT Matematik Sıfır Soru Bankası...
  11. K

ALACAKLARIMI BELİRLEDİM. YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. Listeyle ilgili söyleyecekleriniz varsa buyrun okuyacağım.
  12. K

Ayrıca dostum dc verebilirmisin şuan dnrdayız resim atayım hangisini alalım diye 1664029258 ARKADAŞLAR ŞUAN DNRDAYIZ BİRİNİZ BANA YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ SEÇMEM İÇİN?
  13. K

konuşma kısmından atayım konuyu.
  14. K

Başka bir forumda bir kişi 345 orijinal ve 3d önerdi. Ne düşünüyorsunuz
  15. K

Tarih, ingilizce ve edebiyat için önerisi olan varmı? Listeye yukardan bakabilirsviniz. Sadece onlar kaldı.
  16. K

o zaman o yayınları alabiliriz fizik kimya biyoloji için. konuları yeteri kadar tekrar etmemize yeter. Yarın D&R a gidip bakacağız, ve internetten sipariş vereceğiz
  17. K

evet bunun farkındayız. listeyi tamamladdığımızda başlayacağız. 1663958358 öğrencilerin lgsden aldığı puanı ortalama 250 olan bir okuldan ne beklenir (hocalar kalitesiz olmayabilir ama bunu yapması da saçmalık bence) GÜNCEL LİSTE; Matematik: Mert Hoca, Bıyıklı Matematik Fizik; VİP Fizik...
  18. K

9.sınıf kaynak önerisi verirmisiniz diye sormuş 1663958062 zorluk derelecerini araştırıp ona göre alırız tamamdır.
  19. K

valla hocaya sormuş 345 ve okyanus önermiş.
  20. K

matematikte 345 düşünüyoruz. orta derece olduğunu söylediler. şuanlık onunla başlayacağız. listeyi tamamlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yarın tamamlarız umarım.
Top Bottom