Arama sonuçları: *

1. Loading.....

Kafa dengi yayınları zorluğu nasıl ?

40 seansta okyanus ortadır ona bakabilirsin
  2. Loading.....

başka öneri istersen söyleyebilirim ama ben biraz daha üst çözerdim her zaman zor olanları tercih ettim , ederim ama seviyeni bilmediğim için tam yorum yapamam
  3. Loading.....

kafa denginin 10. sınıf bazında fiziği başarılı en iyisi o 10 kimyada çap öneririm biyolojide de biyotik önerdiğim kitaplarda kimya ve biyoloji kolay fizik orta üst kaçıyor biraz daha kolay olsun dersen öğretme amacıyla alacaksan test okul çok basittir öğretir yani
  4. Loading.....

Test Kitabı Tavsiyesi

hemen bulayım 1659021744 https://ogm.eba.gov.tr/sinav burda mini deneme değil de genel deneme olanları çözebilirsin
  5. Loading.....

Test Kitabı Tavsiyesi

eğer yazıcınız varsa internette denemeler var yoksa da bir kırtasiyeye gidip alıp kendinizi denemenizi isterim hem kendinize göre plan oluşturursunuz hem istediğiniz üniversiteye göre kaç net artırmanız gerektiğini görürsünüz her halükarda işinize yarar
  6. Loading.....

Test Kitabı Tavsiyesi

aslında senin şu anki tyt netlerine bağlı eğer bir tytye girdiysen sonuçlarını atarsan ona göre söyleyim ben sana
  7. Loading.....

Test Kitabı Tavsiyesi

aslında matematikte https://www.youtube.com/c/RehberMatematik https://www.trendyol.com/rehber-matematik-yayinlari/49-gunde-tyt-matematik-kampi-p-213640473 1659020017 hem video izleyerek konuyu öğrenirsin hem de test çözmüş olursun
  8. Loading.....

Test Kitabı Tavsiyesi

bunlar çok çok çok kolay yayınlar eğer matematikte temelin bile yoksa bunlardan alabilirsin 1659019885 aktif matematikte ''1+1 kaçtır?'' sorusu bile görebilirsin yani
  9. Loading.....

Test Kitabı Tavsiyesi

aydın evet ayt için ama arkadaş sanırım 0'dan başlayacağı için aydın bir sonraki adım için daha uygundur 1659019646 biraz devrik oldu cümlem ayt için aydın önerilebilir. ancak hem tyt hem de arkadaş daha 0'dan başlayacağı için aydın ilk adım için saçma olur. :D 1659019756 ve bence tyt...
  10. Loading.....

Test Kitabı Tavsiyesi

fizik için aydın ilk başta biraz saçma olur bence 345 alması daha iyidir
  11. Loading.....

İngilizcemi Nasıl Geliştirebilirim?

dizilere başlaman hiçbir şey ifade etmez önce reading yapman gerekiyor mesela ben kitaplar okurdum bilmediğim kelimeleri not aldıktan sonra tekrar tekrar ve tekrar okurdum eğer kelime sorunun varsa böyle yapman dizi izlemenden daha çok yardımcı olacaktır ,dizinin faydası yok demiyorum tabi ki...
  12. Loading.....

Habire Yahşi Anadolu Lisesi nasıldır?

siz beni anladıysanız ben de sizi anlarım
  13. Loading.....

hocam şlafjsplkıjasföolasöfşa daha anlamadın herhalde gizli anlam var orda gözlerinde derken de bağlaç orda artı olarak cümlen devrik kurallı cümlelerde bakılır ona :D
  14. Loading.....

fokjaopjkfösalösföaslkmö de bağlaç orda ve gizli anlam var :D 1628626336 dil bilgisi olimpiyatlarında türkiye 3. sü olan birine dil bilgisi dersi vermeye çalışman ğalskfşlasfsa
  15. Loading.....

HOCAM KAMU SPOTU MU BU ''SİGARAYI ACİLEN BIRAKMAN GEREKİYOR''
  16. Loading.....

DE AYRI HOCAM :)
  17. Loading.....

verğiaspfkoplasföfsaplşs verdiğim örnekler %3lükten cıkan veya %7likten çıkan ortalama birincilerin sıralama durumu 1628625817 AİKLFSLŞASKLŞKALŞSF REİS BİZE CEVAP VEREMİYORLAR BİR TIK
  18. Loading.....

hangi lgs ye girdin
  19. Loading.....

ortalama konuşmuyor muyduk :)
  20. Loading.....

3. sınıf +18 şakalar yapan birinin bunları anlamaması normal biraz sanki
Top Bottom