Arama sonuçları: *

1. LothbLoki

Üniversite hakkında bilmediklerimi soracağım

Çerkezköydeyim ben de. Sanırım o indirim muhabbeti özel üni ücretlerine indirim yapıyor. Silivride Rumeli Üni var bilirsin orda Trakyalı olmak bile indirim kazandırıyor orda okuyup iş bulan arkadaşlarım var istersen bir araştır.
  2. LothbLoki

Üniversite hakkında bilmediklerimi soracağım

Bak bu konuda yaşadığın yer çok önemli. Ben 2 senelik grafik tasarım okudum yaşadığım yer yüzünden iş bulamıyorum, e üstüne askerlik var fabrikalar da almıyor benzinlik köşelerinde sürünüyorum şuan, askerden sonra fabrikaların grafik departmanlarına başvuru yapıcam olursa oluuur olmazsa hayat bitti.
  3. LothbLoki

üniversite okuyımmı yoksa polonyaya çalışmayamı gideyim

Eğer başarabileceğine inanıyorsan bence kesinlikle yurtdışına gitmelisin. Burada okuyupta 10 yılda kazanacağını orda daha kısa sürede ve daha kaliteli kazanırsın, bence kesinlikle gitmelisin ama bunu yapabileceğine inanıyorsan gitmelisin.
  4. LothbLoki

🟡 MEB Bakanı: "Gastronomi Lisesi geliyor!" 🍲

Birader senin iyi eğitimli askerin olmazsa ne yemek yapacak malzemen kalır ne de baban. Bir şeyleri görmeniz gerekiyor artık bu kadar saf olmayın. Türkiye'de eğitim olduğunu mu sanıyorsun gerçekten? Bir laf söylemeden iki kez olmazsa üç kez düşünün.
  5. LothbLoki

🟡 MEB Bakanı: "Gastronomi Lisesi geliyor!" 🍲

Askeri Liseler yetim evlat sanırım, LAN GASTRONOMİ LİSESİ NE AKAOSMFGS<DGH savaş durumunda döner bıçaklarıyla mı savunacaklar vatanı
  6. LothbLoki

Galiba sınıfta kaldım

Yanlış hatırlamışım o zaman.
  7. LothbLoki

Galiba sınıfta kaldım

Lisede devamsızlık hakkı 14 gün değil miydi? Güncelleme mi geldi ne oldu. Benim bildiğim eski sisteme göre 14 günü geçmez ise bir sorun olmuyordu.
  8. LothbLoki

KYK yurt başvurusu hata alıyorum

Yoğunluktan dolayı öyle, ne zaman ülke genelinde bir başvuru durumu, sonuç açıklama durumu olsa böyle oluyor.
  9. LothbLoki

KYK Yurduna gitmeden alınması/yapılması gerekenler ?

Masaüstüne güvenmeyenleri gördüm ama laptopa güvenmeyeni ilk kez görüyorum, ben bir sorun olacağını sanmıyorum.
  10. LothbLoki

ailem bana sen okumazsın diyor ne yapmalıyım?

Annenizin ve babanızın memleketi nereler? ( ya da size bu tarz ithamlarda bulunan aile bireylerinizin ) Sen daha liseye gidiyorsun ve sana başkaları doktor oldu o oldu bu oldu şu oldu diye nasıl örnek verebiliyorlar? şuan istesen bile böyle bir şey olman imkansız, bazı aileleri ( bunu hakaret...
  11. LothbLoki

Lisede yazılım okursam bilgisayar mühendisi olabilir miyim?

Meslek liselerinde seni mesleğe hazırlıyorlar sınava değil, sağlık meslek okudum adam akıllı ders almadık sadece meslek üzerine eğitim gördük. Eğer üni sınavı için kendine güveniyorsan meslek lisesine git en azından güzel bir altyapın olur ünide rahat edersin.
Top Bottom