Arama sonuçları: *

• Users: Lyrox1
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Lyrox1

Sınıfta Kopya Çeken Sevgili Çift Ne Yapmalıyım?

Teşekkürler konuma cevap yazan herkeze.
  2. Lyrox1

Haklısınız hocam teşekkür ederim. Maalesef okundu notlar.
  3. Lyrox1

Çocuğu ortalamada geçtim +belge aldım hem milletin hakkını savunması ne zamandan beri kıskançlık oldu+5 kişiyiz şikayet etmek isteyen 5 kişide onları kıskanıyor mu ?
  4. Lyrox1

Yaptık bir eşeklik. Hocam dilekçe vermek geliyor aklımdan Meb'e gidip.
  5. Lyrox1

Evet hocam duruma şahit olan 2 hoca var.
  6. Lyrox1

Sıkıntı yok hocam. 1718388032 9.sınıfım 1718388063 Gelde böylelerine hakkını aramayı öğret.
  7. Lyrox1

Ee başka hocam bide Kiskanmisim dimi
  8. Lyrox1

Yaptık bir hata 1718387819 Öğrenciyim hocam Öğretmen değil.
  9. Lyrox1

Yakalayan hoca yazı tiplerinden benzerliğinden yakaladı bende bunu kullanarak şikayet etmek istiyorum.
  10. Lyrox1

Aslında uzun zamandır aklımdaydı hatta bu konuyu 1 2 hafta önce açmak istedim fakat zamanım olmadı 1718387523 Böyle demeyin ya hiç mi umut yok ?
  11. Lyrox1

Sınıfımda kopya çeken bir erkek ve bir kız öğrencinin durumu ile karşı karşıyayım. Bu öğrenciler sevgili ve uzun süredir sınavlarda birlikte kopya çekiyorlar. Kız öğrenci çalışkan, erkek öğrenci ise tembel. Durum şöyle gerçekleşiyor: - Kız öğrenci önce kendi kağıdını dolduruyor. - Ardından...
  12. Lyrox1

Üniversiteyi bırakmak?

Kendi Mutluluğunuzu ve İsteklerinizi Ön Plana Koyun İlgi ve Tutkularınıza Odaklanın: Bilgisayar mühendisliği size heyecan vermiyorsa ve bu alanda bir gelecek göremiyorsanız, başka alanlarda kendinizi geliştirmeyi düşünmelisiniz. E-Ticaret İlgisi: E-ticaret ile ilgileniyorsanız ve bu alanda...
  13. Lyrox1

Sorumluluğa kalma sistemi

Bilmiyordum 9.sınıfların ne günahı var yav Sövesim geliyor ama Sonra uyarı yiyeceğim aklıma geliyor.
  14. Lyrox1

Sorumluluğa kalma sistemi

3 Dersten kaldınmı Geçmiş olsun diyorlar.
  15. Lyrox1

LGS yaklaşıyor çok stresliyim

Şuan meslek lisesindeyim Gözlemlerim bu şekilde Hocalar aynı diğer okullardaki gibiler ortaokulda nasılsalar ordada öyle ama fazla acımasızlar oradakiler not için pek yardımcı olmuyorlar daha fazla derse giriyorsun benim her cuma günleri atölyede Laboratuvarda Vakit geçiriyorum derslerin...
  16. Lyrox1

LGS yaklaşıyor çok stresliyim

Mesklek lisesi sanılınan gibi değil eğer meslek öğrenmek ve okumak eğitim görmek istiyorsanız Tavsiye ederim tabii ki - yanlarıda var.
  17. Lyrox1

Kaç dersten kalınca sınıfta kalınıyor?

türkiyede neden kalnımaz adlı çalışma
  18. Lyrox1

Van'da yaşanan olaylar nedir ?

vanda yaşıyorum olması gereken oldu mazbata deme verildi zaten adama demezlermi adaylığını neden onayladın şimdi neden kayyum atıyosun olması gerekeni yaptı van halkı akp hükümetine haddini bildirdi polislerle çatıştılar sövüştüler dövüştüler biber gazı yediler sis yediler ama amaclarına...
  19. Lyrox1

Sizce Ankaradaki Hangi Meslek Lisesine Gitmeliyim ?

ATP bilişim teknolojileri alanı
  20. Lyrox1

Sizce Ankaradaki Hangi Meslek Lisesine Gitmeliyim ?

Selam şu an Van'da ikamet ediyorum Ankara'ya taşınacağım şu an Van'da meslek lisesindeyim ankaradada meslek lisesine gideceğim sizce hangi meslek lisesine gitmeliyim 4 tane okul kabul ediyor beni bu okullar kabul ediyor. Diğer okullara baktığımda taban puanım yetmiyor LGS'den 290 almıştım...
Geri