Arama sonuçları: *

• Users: Mırnav
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Mırnav

Dil Pekiştirmek İçin Uygulama Önerisi

Tabi tabi, öğrenmek isterim.
  2. Mırnav

İlk defa duyuyorum. Bi bakacağım.
  3. Mırnav

Dil öğrenmek için pekiştirme yapmam gerektiğine kanaat getirdim. Birileri bana tecrübeleriyle birlikte dil pekiştirme uygulaması önerebilir mi? Duolingo'nun başlangıç aşamasında orta seviye seçtim ve 20 dk bi ön inceleme yaptım. İnanılmaz inanılmaz basit geliyordu. Sadece başı mı böyle?
  4. Mırnav

İngilizce Öğrenmeye Nereden/Nerede Başlanmalı?

Deneyeceğim hocam.
  5. Mırnav

İngilizce Öğrenmeye Nereden/Nerede Başlanmalı?

Son zamanlarda oyunlarda geçirdiğim süre azaldı. Zamanımı değerlendirmem lazım. İngilizce şart. Boş vaktimde ayırabileceğim bir şekilde ingilizce öğrenmek istiyorum. Duolingo yeter mi? Dili öğrendiğini söyleyen biri tecrübelerinden bahsedebilir mi? A2 ingilizce seviyesinde olduğumu düşünüyorum...
  6. Mırnav

Deri Hakkında Nasıl Düzgün Araştırma Yapabilirim?

11. sınıftayım. Biyolojici adam gibi sunum istiyor. 100 almak istiyorum. 2 - 3 makale kopyala yapıştır etsem olur mudur? https://acikders.ankara.edu.tr/pluginfile.php/68064/mod_resource/content/0/Derinin%20yapısı%20fonksiyonları.pdf Şu sunum çok kısa ve öz geldi. Bu makaleyi direkt kopyala...
  7. Mırnav

AYT Fen Kaynak Önerisi

Fizikte kafa dengi, biyoloji de biyotik, kimyada miray bakmadan geçmeyin derim
  8. Mırnav

Öğleden sonra okula gitsem

garanti olsun diye @Marianoly yi dinlicem.
  9. Mırnav

4. derse orda olim yani.
  10. Mırnav

Sabah kalkamadım. 5 saat sabah 3 saat öğlen dersimiz var. İlk 5 derse girmezsem yarım gün mü, tam gün mü yok yazılıyorum?
  11. Mırnav

Ders Çalışırken Basan Yorgunluk Nasıl Atlatılır?

bunlar çarpıntı yapar mı?
  12. Mırnav

Ders Çalışırken Basan Yorgunluk Nasıl Atlatılır?

Yüksek ihtimal sıkıcı olduğu içindir. Bana anlık yada bir süreliğine dinç tutucak ilaç veya sert kahve var mı? Türk kahvesi filan gram kesmiyo, bana kafein lazım. İllaki doktora gitmem mi lazım?
  13. Mırnav

Şu Şiiri Yorumlar mısınız? Aliterasyon redif vb.

https://derskaynak.com/orman-siirleri-orman-ile-ilgili-siirler-kisa-1-2-3-4-kitalik/ Görseldeki "Orman" adlı şiir.
  14. Mırnav

10 Gün Yok Yazılmada Anında Sınıfta mı Kalınıyor?

Sistematik derken? 1671225925 Oh, teşekkür ederim.
  15. Mırnav

10 Gün Yok Yazılmada Anında Sınıfta mı Kalınıyor?

Şu ana kadar 7.5 gün oldu, hepsi de derse 10 sn - 1dk maks 5DK geç kalmam yüzünden. Yarım gün yiye yiye oldu. Soru başlıkta mı? Üstüne 5 gün de mazeretli yoktum. (Belge var yani) Soru başlıktaki gibi.
  16. Mırnav

Almanca Performans Ödevi Yapacak? 9. Sınıf 1. ve 2. Ünite

Yapın demiyorum, bildiğiniz bir kopya. Siteden de olur. Ne bilim e odevden filan.
  17. Mırnav

Yok, yemedi.
  18. Mırnav

Almanca da basit bir sözlük yapıp slaytla öğretmene göstereceğiz. Yapmaya üşeniyorum. Basit bir şey zaten. Hazır bulaabilecek beton yetmez bir kardeşimiz var mı?
  19. Mırnav

İngilizce ödevime yardım edebilirmisiniz ?

çaldım helal et.
  20. Mırnav

İngilizce ödevime yardım edebilirmisiniz ?

Bende istiyorum. Yaparsan bana at lütfen.
Top Bottom