Arama sonuçları: *

1. Marginale

Kesirlerden anlayan var mı?

Kanka bağıntı, kümeler vs halledilir, birde dediğin gibi ilk konuyu çalıştım. Umarım geçirecek kadar birşeyler öğrenmişimdir. Bunlar tekrar sınava sokup insanı yolma peşinde AUZEF gitmeyin önermem. Aklında gidecek olan varsada gitmesin.
  2. Marginale

Kanka bunlar işte. Toplam 12 konu. Sadece ilk dönem var ama yani harbiden insanı tribe sokuyor. İnşallah şu 7 tanesini halletsem yeterli bana. Aöf te ben böyle şey olacağını ne biliyim. Tezgah yaptılar bize fsdfsdf. Kanka 2-3 mantık sorusu olsa onları yapsam birde 3 konu çalıştım valla es keza...
  3. Marginale

Kanka siz bunları kaçıncı sınıfta görüyorsunuz? Merak ettim. 1730468039 Kanka Allah tan 1 dönem var sadece programcılar için matematik. Programlardan vs anlıyorum ama mat çıktı birde başımıza. Türev, kümeler, bağıntı falan var. Aöf gidiyorum zaten 20 sorunun 7 tanesini yapsam okeydir benim için.
  4. Marginale

Tamamdır teşekkür ediyorum. Gerisi aklımda sadece bunu unutmuştum. Sizde mi pc programcılığı okuyorsunuz?
  5. Marginale

Kanka bende hata hepsini atmadım. Şu soru. Cevap 5,6,9,10 diyor ama neye göre buldu onu anlamadım. Kesişmeyeni mi soruyor acaba.
  6. Marginale

Üni de pc programcılığı okuyorum, programcılar için matematik koymuşlar bende bayadır çalışmadım hiç, soru çözerken şu dalgaya denk geldim de ne olduğunu bilen söyleyebilir mi gençler?
  7. Marginale

AUZEF AÖF geçme notu bilen var mı?

İst üni. AÖF Pc programcılığı okuyorum. Her sene düzeni değişmiş mübarek. Sınavlardan geçme notu neye göre bilginiz var mı?
  8. Marginale

YKS için geç mi kaldım?

Aylarca süren var hayli hayli yaparsın. Az kaldı diyip kendini dramatize etme.
  9. Marginale

Okula Gitmek İstemiyorum

Birader anadolu gidiyorsan zaten ea,mat,söz diye ayrılmıyro mu.
  10. Marginale

Bu sene yks'den tercih yapmadım şu an tercih yapabilir miyim

İdarelik tercih yapayım kafasında olma istediğin bölüm çıkmadıysa. Seçim yapıp seneye tekrar seçim yaparsan obp puanın yarıya düşüyor bilgin olsun. Arkadaşım 800k dan 1.2 milyona gerilemişti.
  11. Marginale

AMERİKADA LİSE NASIL OKURUM

Profilinde ki adam gelirse bu kasım babayı geçer oradan.
  12. Marginale

YKS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

Kardeşim benim şu belde bi sıkıntı var baksana, sen anlarsın.
  13. Marginale

Uzaktan internet ve ağ teknolojisi okuyan var mı?

Gençler öncelikle zaten çalışıyorum bu nedenle örgün düşünmüyorum. Bu sene 3. girişimdi. İnternet ve ağ teknolojisini uzaktan okuyan deneyimlerini anlatırsa iyi olur.
  14. Marginale

Ortaokul kayıt için 3000 TL istiyorlar

Hiç belli olmuyor gerçekten kankam.
  15. Marginale

Hiç bilemezsin örneğin istismarı vs kanıtlamak zorunda olan birisi bunu nasıl kanıtlayacak sonuçta. Bazı hocalar mafya üyesinden beter.
  16. Marginale

E diyelim bi öğrenciyi 3-4 tane çakal öğretmen sıkıştırmış cio baba sakal kesme sahnesi gibi. Çocuk bunu nasıl kanitliycak?
  17. Marginale

Valla yapıyordum ama imkan varsa hocadan izin alır giderdim teneffüste çok kalabalık olur diye. Bazıları ilk izin vermiyordu sonra harbiden yalan değil ama yüz halimi vs görünce izin veriyorlardı rahat yapıyordum peçete yoksa kopariyordum bi a4 jilettt. Teneffüste de kapıya vuranlar ile vs çok...
  18. Marginale

Kesinlikle vermeyin. Şikayet edin. İlçe meb ile iletişime geçme şansınız varsa geçin. 1722519528 Tuvalet kağıdı ne anasını ben okulda a4 ile siliyordum bazen.
  19. Marginale

Bilgisayar programcılığı nasıldır

En azından okul işleri ile uğraşmıyorsun işte maksat kpss.
  20. Marginale

Bilgisayar programcılığı nasıldır

Öyle kanka. Bende polislik için kpss ye girerim falan diye uzaktan bilgisayar programcılığı gidecektim ama dedim zaten 2 yıllık bide diplomada uzaktan yazacak en iyisi aöf spor öğretimi yazayım dedim onu yazdım.
Top Bottom