Arama sonuçları: *

1. Muammer Beytekin

LGS Matematik Soruları Hakkında

Üniversite 1.sınıf olan biri olarak söylüyorum (2018 mezunuyum) 1 soru hariç gayet basitmiş aslında yani dün akşam kağıt kalem kullanmadan 17 soru çözdüm 17 doğru çıktı, öyle aşırı abartıldığı kadar zor değildi 4-5 tane gerçekten seviye üstü soru vardı fakat kesinlikle yapılabilir sorulardı 1...
  2. Muammer Beytekin

Hakkımız yenmiyor mu ?

Dostum ben bir 2018 mezunu olarak haksızlık olmuş diyemem, 12.sınıflar olarak sizin notlarınız üniversite sınavına da etki ediyor o yüzden zaten mecburen 2.dönem notlarınız girilecekti asıl haksızlık sizin tüm konulardan sınava girecek olmanız.
  3. Muammer Beytekin

Lise ortamı nasıl bir yer

Lise ortamı nemiş yav mezun olalı 2 sene oluyor daha bir kere lise ortamı nasıl diye düşünmedim lisenin ortamımı varmış? 1619072174 11. ve 12. sınıfta görürüm seni.
  4. Muammer Beytekin

2021'de Zincirleri kırmak.

Vasıf kişiden kişiye değişse de isterseniz çok kolay vasıflar elde edebilirsiniz mesela müzik aleti çalmak gibi.
  5. Muammer Beytekin

Biyografisi böyle olan bir insanın vasıfsız olması zor gibi :D.
  6. Muammer Beytekin

Yok ben ikisi arasında kaldım ikisine de yetiyordu aslen doktor olmak istiyordum bir olay sonrası fikrim değişti bilgisayar mühendisliği hakkında detaylı bilgi vermem yanlış olur bilgi kirliliği olur kesin bilmiyorum çünkü.
  7. Muammer Beytekin

Emin olun puanını hak ediyor ODTÜ'den eğitim olarak eminim iyi çünkü bizzat ODTÜ'lü 2-3 abi ile konuştum onlar da o şekilde düşünüyor Yazılım mühendisliği ODTÜ'de ayrıca yok zaten :D. O yüzden karşılaştırmak mümkün değil ODTÜ'lü abiler ise bilgisayar mühendisliği okuyordu bilgisayar mühendisliği...
  8. Muammer Beytekin

İTÜ çöp BAÜ iyi hırrrrr. :D ikisi de gayet iyi üniversiteler.
  9. Muammer Beytekin

BAÜ konusu kişiden kişiye değişir fakat eğitim kalitesi olarak iddialaşmaya gerek yok bir ODTÜ öğrencisine de sorsanız BAÜ der zaten en yüksek puanlı yazılım mühendisliği bölümü burası fakat diğer imkanlar olarak bilemiyorum belki ODTÜ iyidir belki BAÜ sidik yarışına gerek yok.
  10. Muammer Beytekin

Öyle de demek yanlış olur fakat genel bir görüş ayrılığı var ODTÜ öğrencileri de gayet zeki ve bu vatana faydalı olacak insanlar fakat dünya görüşüne biraz fazla önem veriyorlar.
  11. Muammer Beytekin

Şunu da belirtmek isterim lise önemli değil ben Fen lisesinden geldim fakat İHL'den de gelen var meslek lisesinden de gelen var bizim fakülteye çok kafaya takmayın liseyi aşırı kötü olmadığı sürece iş kişi de bitiyor.
  12. Muammer Beytekin

Değil ayrıca ODTÜ'de yapabileceğimi düşünmüyorum biraz muhafazakar sayılırım yani 5 vakit namazımı aksatmam kimseye karışmam orası ayrı, göreceğim tepki ve muamele dolayı ile tercih etmedim ayırca emin olun BAÜ üstüne yazılım mühendisliği yok %100 burslu ingilizce olarak okuyorum net bir şekilde...
  13. Muammer Beytekin

Sayısal şuan Yazılım mühendisliği okuyorum BAÜ'de. 1609341684 Öğrenci olduğum için bulamadım 'la'
  14. Muammer Beytekin

Ben 12.sınıf hariç pek çalışmadım hep tekrar yaptım günde 1 saat o da maksimum 11 ve 12 önemli daha hiçbir şey için geç değil.
  15. Muammer Beytekin

Bende güzel bir derece yaptım :( beni etiketleyen yok... şaka bir yana 2018 yılında ilk 1100'e girdim üniversite sınavında tavsiyem çalışın tekrar yapın.
  16. Muammer Beytekin

SINAVLAR ERTELENDİ

İşin siyasi boyutu da var şuan okula gidenler 3 yıl sonra oy verecek.
  17. Muammer Beytekin

SINAVLAR ERTELENDİ

Umarım açılan o okullar gidersin, bakanın attığı tweeti bir daha okumanı tavsiye ederim, açacağız mı demiş Virüs geçtikten sonra plan mı hazırlıyoruz virüs geçtikten sonra mı açacağız demiş bir bak bakalım.
  18. Muammer Beytekin

SINAVLAR ERTELENDİ

Bırak abi uğraşmaya değmez.
  19. Muammer Beytekin

Bilim kurulu sınavları iptal ettimi?

Bu tür konular kabine toplantısında belli olur 28 veya 29 aralıkta kabine toplantısı olacak o zaman iptal mi devam mı belli olur merak etmeyin. Benim görüşüm iptal olacağı yönünde
  20. Muammer Beytekin

Lütfen Türkilizce KONUŞMAYIN, YAZMAYIN!

Dostum a u cahil? Şaka bir yana gayet doğru bir nokta ya ingilizce konuş ya türkçe fakat ikisini karma konuşma.
Top Bottom