Arama sonuçları: *

1. M

Okul müdürü Belge için para istiyor

Bence müdüre gidip tehditvari konuşma. Nede olsa 1 senen kalmış adam senle uğraşmasın. Direkt ara milli eğitimi ismimin gizli kalmasını istiyorum de şikayetini belirt. Pazartesi günü ücretsiz olarak alırsın istediğini. Ama sen bilirsin. 1731170341 Zaten milli eğitimden telefon gelince...
  2. M

Bence yaptırım uygulanılır. Uygulanmasa bile bir daha rahat rahat para isteyemez.
  3. M

Büyük ihtimal senin olduğunu anlarlar fakat bile bile uğraşırlar mı bilmiyorum. Uğraşırsa gene şikayet edersin yapacak bir şey yok. Ama bile bile senle uğraşma riskine girerler mi bilmiyorum. 1731077010 Bir dosya içinde 3000 tl para mı istenir vicdansızlar. Altı üstü bir kağıt. Bari düzgün bir...
  4. M

Okulun ilk 1.5 ayı ders kitabı gelmemişti. Akedemik sınıf olduğu için kitaplar normal kitaplardan farklıydı. Müdür yardımcısına her sorduğumuzda mail attık meb yollayacak diyordu. En son aradım MEB' i. Sonraki gün büyük ihtimal okula telefon geldi. Müdür yardımcısı kitapları şahsi arabasıyla...
  5. M

Okulun bütün para istediği mevzularda milli eğitimi aradım. Ertesi gün s**e s**e veriyorlar istediğini. Okul kartı için 200 tl istenmişti sonraki gün bedavaya aldım. Staj dosyasını da öyle almıştım. Okulun parayı alıp düzgün şeylere harcıyacağını bilsem veririm ama idarecilerin kebap keyfine...
  6. M

ACILEN şiir yazmam gerek yardım edermisiniz

Denedim ben hoca ağlamıştı
  7. M

Ömer Hayyam yazmış seslendiren şenol güneş 1671992005 Arkaya another love açarak söyle sınıf ağlat
  8. M

Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar. Güneş yalnız da olsa, etrafa ışık saçar. Üzülme, doğruların kaderidir yalnızlık. Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar.
Geri