kesin bir şey söyleyemem, forumda presidentten aldım diyip başkalarına satanlar ve forum admini dolandırıcı, o kesin. Fakat president dolandırıcı olmayabilir ve satıyor olabilir gerçekten. Ona dolandırıcı diyebilmemiz için bi kanıt yok elimizde.
Arkadaşlar bu başlığın tam tersi altında bi konum olmuştu. O zamanlar satıldığını düşünüyordum. Fakat yeni arkadaşların bilgilendirmeleri sayesinden yeni bilgilere ulaştım. Ve bir açıklama videosu yaptım. Sorular çok büyük ihtimalle satılmıyor içiniz rahat olsun. Açıklama yaptığım video aşağıda...
Soruları satın alan bir sürü kişi var forumlarda. Fakat tabii ki para vererek aldıkları bu soruları kimseye vermiyorlar. Bazılar fiyatını biraz daha düşürüp satıyorlar vs. Dediğin olabilir adam ismini kullanıp insanları çarpmayı deniyor olabilir, fakat böyle bir imkanı yok. Çünkü güvenli escrow...
güvenilir escrow sistemi ile yapılıyor alışveriş. Sorular sınavdakilerle aynı çıkmazsa paranı geri bile alabiliyorsun
1686408829
Geçen sene KPSS sorularını satan president isimli nüfuzlu biri yapıyor yine.
1686408867
1686408950
İnanmayan arkadaşar Tor indirip DeepX adlı foruma girsin bi :D
Arkadaşlar dark web'de YSK 2023 soruları satılıyor. Bu haberi yayın, sınavın iptal olması veya ertelenmesi için çaba gösterin. Yoksa hiç de eşit olmayan bir yarışa girmiş olacağız.
Video bana ait aklınızda herhangi bir soru varsa sorabilirsiniz.