Arama sonuçları: *

1. NanoSuit

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

isim falan değiştirdi ama aynı site yayın hayatına devam ediyor. Olay büyük ihtimal scam
  2. NanoSuit

Yks soruları önceden satılmış!!

kesin bir şey söyleyemem, forumda presidentten aldım diyip başkalarına satanlar ve forum admini dolandırıcı, o kesin. Fakat president dolandırıcı olmayabilir ve satıyor olabilir gerçekten. Ona dolandırıcı diyebilmemiz için bi kanıt yok elimizde.
  3. NanoSuit

Yks soruları önceden satılmış!!

bu mesajları ben forumda bizzat gördüm, fotoğraflar sahte değil
  4. NanoSuit

YKS-2023 Soruları Satılmıyor!..

Arkadaşlar bu başlığın tam tersi altında bi konum olmuştu. O zamanlar satıldığını düşünüyordum. Fakat yeni arkadaşların bilgilendirmeleri sayesinden yeni bilgilere ulaştım. Ve bir açıklama videosu yaptım. Sorular çok büyük ihtimalle satılmıyor içiniz rahat olsun. Açıklama yaptığım video aşağıda...
  5. NanoSuit

satan kişi olan president, devletin önemli bir kademesinde çalışıyormuş zaten. Başka nasıl sızdıracak soruları.
  6. NanoSuit

soruları çalan adamın profilinde nüfuzlu, eli kolu uzun vs. yazıyor
  7. NanoSuit

satın alanlar daha düşük fiyattan satıyorlar şimdilik .d
  8. NanoSuit

Soruları satın alan bir sürü kişi var forumlarda. Fakat tabii ki para vererek aldıkları bu soruları kimseye vermiyorlar. Bazılar fiyatını biraz daha düşürüp satıyorlar vs. Dediğin olabilir adam ismini kullanıp insanları çarpmayı deniyor olabilir, fakat böyle bir imkanı yok. Çünkü güvenli escrow...
  9. NanoSuit

güvenilir escrow sistemi ile yapılıyor alışveriş. Sorular sınavdakilerle aynı çıkmazsa paranı geri bile alabiliyorsun 1686408829 Geçen sene KPSS sorularını satan president isimli nüfuzlu biri yapıyor yine. 1686408867 1686408950 İnanmayan arkadaşar Tor indirip DeepX adlı foruma girsin bi :D
  10. NanoSuit

bu president isimli şahıs geçen sene KPSS sorularını da çaldı ve sattı. Ana akım medya haber sayfaları bunun haberini bile yaptı. Yine aynı şahıs.
  11. NanoSuit

Gayet ciddiyim dostum. İsteyenlere her türden kanıt sunabilirim. Dark Web'e girebilen biri zaten herhangi bir türk forumuna girsin görür.
  12. NanoSuit

Arkadaşlar dark web'de YSK 2023 soruları satılıyor. Bu haberi yayın, sınavın iptal olması veya ertelenmesi için çaba gösterin. Yoksa hiç de eşit olmayan bir yarışa girmiş olacağız. Video bana ait aklınızda herhangi bir soru varsa sorabilirsiniz.
Geri