Arama sonuçları: *

1. NedoxBey

Tıp kazanmak Yks 2026

Olabildigince asıl. Bol bol deneme coz. Moral bozma.
  2. NedoxBey

Üniversite sınavına nasıl çalışmalıyım?

O tarz ne yapacagini bilememe icin ilac olan sey ornek videolardir. Bu tarz videolarda hoca ne yapacagani anlatir. Burada mantigini anlamaya calis (ezber yapma) daha sonrasinda kendin bol soru coz.
  3. NedoxBey

Bilgisayar Mühendisliği için hangi lise ve üniversiteye gidilmeli?

Yurt disinda okuyacaksan lisede istedigin universitenin ne istedigine bak. Amerikada onemli olan TOEFL, SAT ve AP sinavlari (genelde) Ingiltere'de GSCE, IELTS olabilir. Almanya'da bazi universitelerde YKS siralaman onemli (lise denkligi icin liseyi bitirip TR'de universiteye yerlesmen lazim.)...
  4. NedoxBey

YKS 26 için kaynak önerileri

Orta -> Bilgisarmal, 345 Orta-Zor -> 3D, Orijinal Zor -> Baris, Eyup B
  5. NedoxBey

11 e geçtim nasıl çalışmalıyım?

11. sinif isen, tyt genel olarak calisabilirsin. Mumkunse TYT tr geneli denemeleri coz. (ornek olarak: https://hangikaynak.com/kategori/kendin-olustur-13 alinabilir denemeler var (site bildigim kadaiyla guvenilir ark aldi.)) Onun disinda 11 konularini iyi ogren. Yeterli denebilir. Paragraf fln...
  6. NedoxBey

Yönetim Bilişim Sistemleri için yardım

Direk bilgim yok bu bolum ve uni hakkinda ama genel olarak bu konuyu sinavdan sonra acman daha dogru olabilir. 140k kusur ile almis 2024'de (bu sene bilmiom). Calisip olmayacak yer degil. tabii ki cok cok daha iyi yerler var. Sinavdan sonra siralamanla daha kolay tercih yapilir.
  7. NedoxBey

Tyt ve Ayt için test kitabı önerisi

Paragraf olarak, duz kitap istersen Toprak Paragraf olur veya 345 0 risk olur. Deneme istersen, deneme deposu var ama biraz zor. limit var ama gene biraz zor bir kitap diye duydum. Turkce icin 345 3D falan olur heralde diye dusunuyorum.
  8. NedoxBey

2027 TYT AYT için hazırlık önerileri

Tytni gelistirmeye calis 11 konularini iyi ogren yeter
  9. NedoxBey

TYT Fizik Soru Bankası Önerisi

tyt fizik olarak ozcan aykin alma. 3D veya 345 iyidir. 1754782507 yani ozcan aykin kampi guzel ama denemeleri ayt kaciyor bu sene cok sovduk cozerken
  10. NedoxBey

TYT Kimya Soru Bankası Önerisi

3d olabilir cozmedim ama fena degildir diye tahmin ediyorum.
  11. NedoxBey

Mezun senesi kitabın biraz çözülmüş olması

Osym sitesinden gorebilirsin hangileri dogru hangileri bos
  12. NedoxBey

Yazılım mühendisliği tercih önerisi

Yazilim konusunda gelistirmen lazim
  13. NedoxBey

Yazılım mühendisliği tercih önerisi

duzgun calisirsan kendini gelistirirsen sorun olmaz yapay zekayi salla.
  14. NedoxBey

Yks 2026 öğrencisiyim Doping Hafıza almalı mıyım?

butceniz ne kadar? ben oneren cok az kisi gordum veya hic gormeidm. 345 All Star daha iyi gibi duruyor sorulari da daha iyi. 1754422693 benim gorusum.
  15. NedoxBey

AGÜ ÇUKUROVA KOCAELİ Makine Mühendisliği

kocaelinde yasiyorum. KOU dag gibi bir yerde binalari bir tik eski gibi duruyor (benim bildigim kadariyla) onu hesaba katarak tercih yap. Internette AGU fena gozukmuyordu dis gorunus olarak ama akedemik kadroda KOU'da baya daha fazla prof var gozukuyor bu neden KOU daha mantikli olarbilir...
  16. NedoxBey

Yapay Zeka Mühendisliği Okunur mu?

Amerikada okuyacaksan ailenin maddi durumuna bak. Uniler bildigim kadariyla bir fiyat cikariyoru ne kadar burs versede ve genelde 10k$ a kadar cikabiliyir yillik.
  17. NedoxBey

3. Kez üniversite sınavına girilir mi ?

100k dan ilk bine bile ceken olabiliyor. Iyi calisirsan 50kya bile cekilir. Ama evet iyi calisman lazim.
  18. NedoxBey

ITU/BOGAZICI/ALMANYA

tam anlamadim. Ama soyle diyeyim. Almancam bi miktar var 1 seneden fazla kursa gittim ama pek calisamadim. Almanya'da dedigim gibi akrabalarim var, gittim ve gordum de Almanya'yi. Ingilizce konusunda da sorun yok tandigim suan Berlin'de Almancasi yok Ingilizce ve Turkce ile idare ediyor Tesla'da...
Geri