Arama sonuçları: *

• Users: Nquyen
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Nquyen

Üniversitede pilotaj okunur mu?

Düzenli olarak uçak alıyor THY bu yüzden pilot açığı fazla bu yüzden kendisi öğrenci yetiştirmeye başladı şimdi
  2. Nquyen

Fen lisesini kazanabilirmiyim

2 dil standart 3.cü yan dil ise şirketin çalıştığı konum ve ağırlıklı olarak ihracat yaptığı ülkenin dilini isterler genelde ki sahaya daha iyi hakim olasın bu yüzden şirket başvuru hedeflerini 1 yıl önceden planlayın ve başvuru yapacağıniz şirketin ihracat ürünlerini vizyon ve misyonunu öğrenin...
  3. Nquyen

Fen lisesini kazanabilirmiyim

Genelde çok çalışarak(inek diyelim) puan alanlar ünide çokta başarılı olamıyor olsa da mezun olduktan sonra kendilerini dünyanın en iyi ünisinde doktora yapmış havalarında iş arıyor tabii ki de almıyorlar 👍 ezbere dayalı öğrenme ile üst düzey hiç bir iş yerinde çalışamazsınız belli bir IQ...
  4. Nquyen

2M Sıralama ile hangi ünileri yazmalıyım

2milyon hmmm ülkemiz de mühendis bile issiz olabiliyorken senin o puanla okuyacağın yerlede iş bulma olasılığın üni sınavinda İlk 5 e girmenle aynı 🤷 bu yüzden taktik değiştir ingizlice ve yanına başka bir dil daha öğren ve Euro dolar veren çağrı merkezleri var oralara girme ihtimalin olur ya da...
  5. Nquyen

OBP ile alan Anadolu lisesinden Özel Okula geçilir mi?

İngilizce varsa yurt dışı eğitimi düşün
  6. Nquyen

OBP ile alan Anadolu lisesinden Özel Okula geçilir mi?

Sınava sokarlar ya da aldığın puana göre yerleştirme işlemi olur 👍 her iki türlü de bir işe yaramaz özel okullar. Zenginsen iyi bir özel okul farkını hissedersin ama orta sınıf biriysen yukarda ki elemanın sınıfı gibi bir yere denk gelme ihtimalin de var özel bile olsa 1717309949 İngilizce...
  7. Nquyen

SINIFTA KALIYORUM LÜTFEN CEVAP VERİN

Bize denk gelmedi o dönem ya özellikle Corona zamanı baya uzaktan eğitim olmuştu 😁
  8. Nquyen

SINIFTA KALIYORUM LÜTFEN CEVAP VERİN

Bi ben mi yatarak mezun oldum 😄 şimdi eğitim sistemi çok zorlaştırmışlar eskiden yıldızlı dersleri geçmen yeterliydi
  9. Nquyen

yazılım mühendisi var ise yazılım mühendisi olmak için ne yapmam gerekir ?

%85 bireysel %15 üni 👍
  10. Nquyen

Öğretmen kitapta anlatılmayan şeyi sınavda sorabilir mi?

Aynen sen haklısın kardeşim 👍
  11. Nquyen

Verdiğiniz örnek konuyla alakası 0 👍 belli ki yaşınız küçük ve üniye daha gitmediniz ama şöyle anlatayım sana, din dersinde tahtada dinle alakali bir konu anlatıyordur hoca ve bu kitapta yoktur yani din dersinde matematik sorusu sormuyor sana 👍 her hoca böyle şeyler yapabilir yani siz öğrenciler...
  12. Nquyen

Üni de sorabiliyorlar yani lise de aynısı geçerli olabilir. Muhtelemen kitapta değil derste sözlü olarak anlattığı yeri sormuştur ve o an dinlemeyenler o soruyu ilk defa duymuş gibi algilamistir.
  13. Nquyen

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

3 tane Apple store kartına veririm.
  14. Nquyen

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

Darkwebde boğaz köprüsü satıyorum ciddi alıcılara havale sonrası teslim edilir. -DARKWEB Güvencesiyle- up up up
  15. Nquyen

Bulgaristan vatandaşı olarak Avrupa'da ücretsiz üniversite okuyabilir miyim?

Bulgardan gitmek daha kolay ama Türkiyeden gitmek biraz sıkıntı olabilir çünkü prosedür farklı olabilir
  16. Nquyen

Bulgaristan vatandaşı olarak Avrupa'da ücretsiz üniversite okuyabilir miyim?

İngilizce biliyorsan sorun yok okuyabilirsin
  17. Nquyen

SİZCE TÜRKİYEDE OKUNARAK BİR YERLERE GELİNİLEBİLİR Mİ?

Zekisen gelirsin ama günümüz artık yazılım üzerine olduğu için en büyük ekmeği yazılımda yersin 👍 yazılım da okulda değil bireysel öğrenilir yani seveceksin ve evde bunun kitaplarını ve internet üzerinden hazır kursları alacaksın ve unutma üniden mezun olunca büyük işletmeler size diploma sormaz...
  18. Nquyen

Turizm/Turist rehberliği okunur mu?

Yabancı diliniz iyiyse geleceğiniz parlak olur özellikle sosyal açıdan mükemmel bir meslek 👍 tavsiyem japonca ve ingilizce öğrenmeniz en çok o diller aranıyor.
  19. Nquyen

Resmi Evrakta Tarih Atma

Anladığım kadarıyla sağ üst ya da alt ortaya atıyorlar. Sen sağ üst tercih et
  20. Nquyen

Resmi Evrakta Tarih Atma

İnternetten örnek risk raporlarına bak ya da üni kütüphanesinde geçmiş arşivler oluyor veya tez için raport hazırlayan öğrenciler oluyor bunlara bakarak referans alabilirsin. Hiç bir şey bilmiyorsan en kötü başka bir bölümün hocasına sorarsın.
Top Bottom