Arama sonuçları: *

1. NxOnSLyr

Memurluk İle Bilgisayar Mühendiği Eş Zamanlı Gider mi?

Sağolun, teşekkürler.
  2. NxOnSLyr

Teşekkürler tavsiyeler için.
  3. NxOnSLyr

Herkese selam, benim için önemli bir konu hakkında sizlere danışmak istedim. Bu sene girdiğim kpss ortaöğretim de Burdur gibi küçük bir şehirde rahatlıkla atanabileceğim bir başarı elde ettim. (TR 2500) Bir aksilik çıkmaması durumunda haziranda liseden mezun olunca memuriyete atanıcam. Ve...
  4. NxOnSLyr

Hangi Liseye gidiyorsunuz ?

Hocam bende 4.98 almıştım fen lisesi tutmadığı için anadoluya gittim.
  5. NxOnSLyr

Hangi Liseye gidiyorsunuz ?

Recep Tayyip Erdoğan Fen Ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi.
  6. NxOnSLyr

YKS'ye çalışıyorum ama...

Hocam öncelikle kafanızı dağıtıcak birşeyler bulun. (tatil, oyun vb.) Birde bu konulardan anlayan birine danışsanız çok güzel olur. (Rehber öğretmeni, yaşam koçu falan filan)
  7. NxOnSLyr

Sınıfı Geçiyor musunuz?

88 ile geçiyorum. 10. Sınıf
  8. NxOnSLyr

Okullar kime/kimlere açılıyor

Haftada 2 gün isteğe bağlı iken o 2 gün içinde işlenilen konulardan uzaktan eğitimdeki öğrenciler yararlanabilecek mi?
  9. NxOnSLyr

Sizce Sınavlar Ertelenir mi?

Hocam öyle bir riski alamazlar.
  10. NxOnSLyr

Uzaktan Eğitim Ne Kadar Verimliydi ?

Teşekkürler, toparlayabileceğim bir konu ancak benim ortalamamı haddinden fazla düşüreceği için 2. sınavlara kadar kendimi toplayıp düzgün bir ders çalışma düzeni edinmem gerek.
  11. NxOnSLyr

Evet ancak her zaman bir olmuyor. Mesela bugün girdiğim sınavda YouTube'dan saatlerce çalışmama rağmen hocamız internette hiçbir yerde görmediğimiz soruları sordu. (10. Sınıf)
  12. NxOnSLyr

Mesela bu hafta sınavlara gittiğim için derslere giremedim ve arkadaşımdan rica ettiğimde kayıt edemeyeceğini söyledi. Ben eğer 2-3 hafta sınav olursam onları baştan öğrenip pekiştirmem çok zor olacak.
  13. NxOnSLyr

Herkes kendine göre uzaktan eğitimin yüz yüze eğitime göre ne kadar verimli olduğunu söyleyebilir mi ? Bence uzaktan eğitimde genel olarak teknik sorunlar olduğu için %60 civarı bir verim aldığını düşünüyorum. Edit : Sınavlardan sonra %40 civarı olduğunu düşünmeye başladım.
  14. NxOnSLyr

Okullarınızda Virüs Önlemleri Alınmış mıydı?

Hayır. Okula girerken sosyal mesafeye uyun demekten başka hemen hemen hiçbir önlem görmedim.
  15. NxOnSLyr

Ziya Selçuk; "Okullar 2 Temmuza kadar devam edecek ve ara tatil yapılmayacak"

Ziya Selçuk destan yazdı...
  16. NxOnSLyr

10. Siniflarin sinavlari ertelendimi ?

Hocam vakalar artarsa hiç yapmadıkları şey mi birdaha ertelerler.
  17. NxOnSLyr

Sınavların durumu ne ? kafam karıştı.

8 Mart'a değil , 8 Mart'da yazdım dikkat ederseniz. Daha ilerki bir tarihe ertelenebilir diye düşündüğümü dile getirdim.
Top Bottom