Arama sonuçları: *

1. Otobuscu06

BU KONUDA KİM HAKLI???

hocam süper cevaplamıs gercekten çok iyi bir cevap
  2. Otobuscu06

BU KONUDA KİM HAKLI???

hocam inanın ki cok uzuldum bu duruma ya sırf hoca bu durumdan dolayı sözlüme zayıf girerse? 1731958340 anladım hocam halimden anlayan birinin olduguna cok sevindim, ancak söyledigim seyde gercekten kotu birsey yok tamamen iyi niyet ile söyledim ancak cok sert yaptı
  3. Otobuscu06

BU KONUDA KİM HAKLI???

hocam ama sadece emin olmak icin sordum
  4. Otobuscu06

BU KONUDA KİM HAKLI???

Arkadaşlar merhaba selamlar ssteki konuşmalar ben ile secmeli tarih öğretmenim arasında geçmiş olan konuşmalardır, olayı özetlemem gerekirse : Bazı sebeplerden dolayı gecen hafta carsamba gunu olan secmeli tarih sınavına giremedim, bu yuzden yarın olacak olan telafi secmeli tarih sınavına...
  5. Otobuscu06

İlk derse girmessek sadece geç mi yazar

1 ders bile yok yazılırsan yarım gunun gider
  6. Otobuscu06

Bu Okula Nakil Aldırabilir miyim?

Hocam kontenjan 0 ama
  7. Otobuscu06

Bu Okula Nakil Aldırabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba aşağıda fotoğraflarını koydum bir okula nakil aldırmak istiyorum başvuru yapmalı mıyım? 1725736424 11e geçtim şimdi alırlar mı?
  8. Otobuscu06

Okula Gitmek İstemiyorum

Hocam sorun şu ki biz (o arkadaşlar da dahil) sınıftaki bazı kişilerin arkasından konuşup dedikodusunu yapıyorduk ve bu ortamdaki bazı arkadaşlar da o dedikodusunu yaptıgımız kişiler ile samimileştiler benimle küstükten sonra benim korkum da küstüğüm kişilerin bu dedikoduları anlatması.
  9. Otobuscu06

Okula Gitmek İstemiyorum

Arkadaşlar merhaba, bu sene 11.sınıf oluyorum ve bildiğiniz üzere 9 Eylül'de okullar başlıyor. Ancak sorun şu ki ben geçen sene okulumda yaşadığım bazı sebeplerden dolayı artık okula gitmek istemiyorum, geçen sene (10.sınıfken) arkadaşlarım ve ben çok yaramazdık her türlü şeyi yapıyorduk ve...
  10. Otobuscu06

OKULU BIRAKMALI MIYIM?

Anladım o zaman önce liseyi bitirmeliyim ama okulda bile kafam otobüse oluyor onu aşamıyorum
  11. Otobuscu06

OKULU BIRAKMALI MIYIM?

Anadolu lisesi hocam
  12. Otobuscu06

OKULU BIRAKMALI MIYIM?

Teşekkürler hocam valla nickimden bende memnunum 🤣 1724094927 Anladım hocam yani liseyi bitirip mi yapmalıyım bu isi
  13. Otobuscu06

OKULU BIRAKMALI MIYIM?

Arkadaşlar merhaba şu an son sınıfım ancak şöyle bir problem var ben tatillerde muavinlik yapıyorum ve artık okula gidesim zerre gelmiyor çalistigim işin parası da çok güzel hem de otobüsleri de sevdiğim için çok zevkli geliyor ve işimi yaparken keyif alıyorum ve ilerde de agır vasıta şoförü...
  14. Otobuscu06

Bölüm Seçmeme Yardım Eder Misiniz? (EA/SAY)??

tamamdır teşekkür ederim hocam
  15. Otobuscu06

yonelmek istedigim bi bolum yok hocam bu notlara gore en uygunu hangisi onu sordum 1717097518 Anadolu lisesi hocam, secmeli ders olarak goruyoruz
  16. Otobuscu06

tesekkurler hocam, sofra adabı, toplum adabı vs. soruluyor hocam. 1717097443 gecmis olsun hocam inşallah degistireblirsiniz, ea dusunuyorum su an bakalim simdi doldurucam dilekceyi tavsiyeniz icin tesekkurler.
  17. Otobuscu06

hocam sayısalım ortaokulda 9.sınıfta vs. gayet iyiydi lisede baya düştü, işletme iktisat vs. meslekler ea'da oldugu icin ea düsünüyorum. 1717097316 islem zorlayınca yapıyorum ama keyif alarak yapamıyorum soruyla bogusuyorum neredeyse
  18. Otobuscu06

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar, 10.sınıfım ve notlarım bu şekilde eşit ağırlık ile sayısal arasında gidip geliyorum yarına kadar bölüm seçmem lazım, sizce ne seçmeliyim? (Herhangi bir hedefim yok)
  19. Otobuscu06

Sonuç Yayınları vs Çap Yayınları

Arkadaşlar 10.sınıfım matematik hocamız proje ödevi için soru bankası istedi, hangisi daha kolaydır?
Top Bottom