Arama sonuçları: *

• Users: PaLaaX
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. PaLaaX

Gümüşhane de Yönetim Bilişim Sistemleri okunur mu ?

Referans ile falan halledemez miyiz :D Gümüşhane bana uzak değil fakat imkan olarak sıkıntılı yani bana diplomadan başka bir şey katabileceğini düşünmüyorum.
  2. PaLaaX

İş garantim var ondan dolayı üniversiteyi pek dert etmiyorum. 1 sene sonra ktü ye yatay geçiş yapabileceğimi söyledi ailem diyelim. Başka da okuyabileceğim bir bölüm siyaset bilimi ve kamu yönetimi olur herhalde. Bankada da çalışmak istemiyorum açıkçası şuanda :D 1722293616 Gerçekten ne...
  3. PaLaaX

Dostlar bu yıl ki sınav da sözel 17 bin eşit ağırlık 246 bin yaptım... Hep tarih okumak istesem de ülkenin şartlarından dolayı eşit ağırlıktan yönetim bilişim sistemleri okumaya karar verdim. Yıllardır araftaydım fakat ben kötü üniversite iyi bölümü seçtim. Liseden bilişim teknolojileri alanını...
  4. PaLaaX

Sözel Bölümler Okunur mu?

Bende sözelden 17 bin yaptım dostum. Ama gidip 240 bin yaptığım EA yı yazacağım buradan anla okunur mu, okunmaz mı... Sözel yeteneklerimizin bir anlamı yok yani. He okul öncesi falan yazabilirsen yazabilirsin bir de iletişim ve medya gibi. Medya falan torpil ister ama.
  5. PaLaaX

OBP cidden bu kadar düşürüyor mu?

72 olan obp puanım :D beni 30 bin geriye atmıştı ea da.
  6. PaLaaX

YKS SINAVI ZORMU? tyt ayt

Tyt mattan 1 net bile yapamıyorum. 10 net yapsam istediğim bölüme giderdim arkadaş.....
  7. PaLaaX

Kaç dil biliyorsunuz?

Türkçe Hit*er montajlarından öğrendiğim Almanca :D
  8. PaLaaX

YKS Netleriniz Nasıl?

Tamam tamam, bu kadar belli etmene gerek yok :D
  9. PaLaaX

YKS Netleriniz Nasıl?

Kardeşim fotosentezmi yapıyorsun ? Meraktan soruyorum :)
  10. PaLaaX

Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunuyum Düşünenler İstediğini Sorabilir

İstediğim bölüm orası nasıl bir bölüm ?
  11. PaLaaX

🚨YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI🚨

Ulan böbürlendiğim tek derstende battık. Edebiyat sorularını hazırlayan liste buydu herhalde...
  12. PaLaaX

Gelin sohbet edelim, YKS rutininiz nasıl gidiyor?

2 3 aydır test yüzü açmıyorum, geçen hazirandan beride 40 neti geçemiyorum :D Ağlanacak halimize gülüyoruz...
  13. PaLaaX

YARIN LGS VAR TAKTİK

Bu gece en sevdiğin hobini yap yegen. Erken uyu sınavı hiç düşünme, stressiz giren kazanır.
  14. PaLaaX

Okula yemek sipariş etmek suç mu?

Valla bizde bilişimdeydik de yakalanmadığın sürece sıkıntı yok :D Parmaklıklardan gizlice alıyorduk...
  15. PaLaaX

Yarın okullar açılıyor.

Yarın işbaşı yapıyoruz.D
  16. PaLaaX

Üniversite konusunda ikilem.

Zaten mezuna bırakacağım. Onda sıkıntım yok.
  17. PaLaaX

Şuanda Türk Telekom'da Staj yapıyorum. Burada tekniker ve elektrik-elektronik müh. abilerimiz var. Benim felsefem hep bilgi idi. Bu yüzden hep tarihi bilgilere genel kültüre yoğunlaştım. Bilgisayarda da bilgiye daha çok bilgiye yoğunlaştım. Sanırım benim kafam ustalığa bilgiye zanaata çalışıyor...
  18. PaLaaX

Zaten hep şöyle düşündüm. Kazansam da derslerini yapabilecek miyim ? E kazandıysam yapabilirim diyordum. Bu arada eğer gerçekçi olmak gerekirse istediğim bölüm Yönetim Bilişim Sistemleri idi.
  19. PaLaaX

Vay canına.
  20. PaLaaX

Fikrine katılıyorum... Aslında şöyle de düşündüm. 4 yıllık tarih bölümü okuyup bir de 2 yıllık bilgisayar programcılığı veya elektronik le ilgili bir bölüm. Biri açıktan olacak şekilde. Bilgisayar işlerine başladığımdan beri hayalim. hep bir marka oluşturup dünyaya açılmaktı.
Top Bottom