Arama sonuçları: *

1. Patates Köftesi

KYK yurt başvurusunda babanın emekli ve çalışıyor olmasına ne yazılır?

emekli yaz geç zaten olay bordo da felan belli oluyor oturduğunuz ev hariç eviniz varsa başvuru felanda yapma.
  2. Patates Köftesi

Lgs youtubedan hoca önerisi

çok temel anlatıyor onun yüzünden sınavda 40 almıştım.
  3. Patates Köftesi

Liseler arası nakil nasıl oluyor?

kendi yılın
  4. Patates Köftesi

Liseler arası nakil nasıl oluyor?

Dostum öncelikle tercih de sadece o liseyi yazman tam bir fiyasko 82 odp ile alan lisede her hangi bir boşluk açılırsa girersin genellikle 9. sınıfın sonunda illa açılır belki dönem arası ama onun dışında oraya giremezsin. Senin ilk istediğin lise taban puanı senin obp puanından düşükse oraya da...
  5. Patates Köftesi

YKS tercih listem çok mu hayalperest?

kral bari 1 milyon yapsaydın düz hesap naptın optiğe ismini felan mi yazdın
  6. Patates Köftesi

2milyon 50 bin polıslık gelırmı

kral hepsini a yapsan 1.5 milyon geliyor zaten sen ne yapmışın böyle.
  7. Patates Köftesi

Dershane Kaydı Silinebilir Mi?

Daha başlamadan git paranı verirler geri birde parayı ödemedin büyük ihtimal çok sıkıntı çıkarsa ödemem de zaten uğraşmak istemezler.
  8. Patates Köftesi

Yks devlet kaç puan veriyor ?

onların oranları vardı ortalaman 90-100 arası olursa 13 puan felan veriyordu da 250 de al be kanzi
  9. Patates Köftesi

Üniversite Okumayıp Vinç Operatörü Olmak

Tamamda adamlar piyasanın çok düşük olduğu zaman başladı passatlar felan 120k-150k civarıydı bir anda patladı ondan sonra zaten gider öyle çokta zor bir başarı hikayesi değil sadece iyi öngördüler diyebiliriz şuan ise bence helal yoldan 0 dan ticaret çok zor.
  10. Patates Köftesi

devamsızlığım 10.5 oldu

Sildir. Bu kadar basit.
  11. Patates Köftesi

Direksiyon sınavında değişik komisyon üyelerinin denk gelmesi

Kanka o zaman adama desene çarpmadım şikayet et felan
  12. Patates Köftesi

Direksiyon sınavında değişik komisyon üyelerinin denk gelmesi

Kanka adam niye çarpmadıysan çarptın desin ki istersen adamdan videoya çekmesini isteyebilirsin.
  13. Patates Köftesi

YKS'ye Günler Kala Sky-is-the-Limit

Ben aklıma uyuyamadığım günleri aklıma getiriyorum öneririm her saatte uyuyabiliyorum bu sayede çok işe yarıyor.
  14. Patates Köftesi

Biyoloji projesi fikir önerisi

alüminyum folyo ve şeffaf kap mantıklı ama slime ye gerek yok proje de bırakma diye bir şey yok bırakamaz notları çok kötü değil çünkü 9.sınıf biyo en zor bio çok ezber gerektirir. Onun dışında yapman gereken bir şey yok.
  15. Patates Köftesi

bir kürdanla isimlerini yaz bunu kabul etmesi lazım çünkü, birde proje teslim tarihinin son günü getir projeni.
  16. Patates Köftesi

hoca sende ne yapmanı istiyor onu söylemesi lazım maket mi yoksa yazı felan mi büyük ihtimal makettir şu videodan yapmanı öneririm
  17. Patates Köftesi

Okula maddi değeri yüksek eşya getirmek

kim senin yüzüğün fiyatına baksın kanka ama takıdan kızabilirler.
  18. Patates Köftesi

9. sınıf biyolojisi için bu kitaplar yeter mi?

biyoloji için tek kitap bile yeter biyoloji daha çok ezber bir konu olduğundan özellikle 9.sınıfta kavramları ezberlemek daha mantıklı gibi ama sen yine çöz
  19. Patates Köftesi

Kaç dersten kalınca sınıfta kalınıyor?

kanka 9.sınıf için geçerli. 10-11 için ise baraj ders olarak geçer yine kalır 50 altı olursa
Top Bottom