Arama sonuçları: *

• Users: Pew Pew
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Pew Pew

Bu yıl üniversiteye gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım ne yapmalıyım?

Bir partide trol olarak işe başla :kekw:
  2. Pew Pew

YKS'de İyi Sıralama Yapsaydınız Hangi Bölümü Tercih Ederdiniz?

Hangi bölüm yazardım bilmiyorum ama tıp yazmazdım onu biliyorum
  3. Pew Pew

Yarın 4. kez direksiyon sınavına gireceğim ne önerirsiniz?

Kontağı kapat ve arabadan hızlıca uzaklaş :kekw:
  4. Pew Pew

Tıp okumama engel mi ?

O raporu bütün üniversiteler istemiyor. 6 yıl tıp eğitimi aldıktan sonra TUS ta bölüm tercihi yapacağın zaman daha önemli ama bildiğim kadarıyla yine heyet raporu istemeyen cerrahi bölümler var. Üniversiteye göre değişebilir tabi. Ayrıca 3 boyutlu görüşün varsa cerrahi bölümleri de seçebilirsin...
  5. Pew Pew

SİZCE AÇIĞA GEÇMELİMİYİM?

Bana pek önü açık bir meslek gibi gelmedi hocam
  6. Pew Pew

SİZCE AÇIĞA GEÇMELİMİYİM?

Baba mesleği ne hocam
  7. Pew Pew

Üniversite sınavına 2 ay kaldı ders çalışma isteğim yok ne yapmalıyım?

Biliyorum ben bu arkadaşa yardımcı olmaya çalıştım yaklaşık bir saatimi harcayarak yapabilecekleri hakkında uzun bir yazı yazdım ama arkadaş hiçbir geri dönüş yapmadan aynı konuları açmaya devam etti. Dikkat çekmek için yaptığını düşünüyorum. Konularına bakarsanız hep aynı 3-4 aynı konu. Her...
  8. Pew Pew

Üniversite sınavına 2 ay kaldı ders çalışma isteğim yok ne yapmalıyım?

Bu arkadaş yazarkende kekeliyor galiba :ROFLMAO:
  9. Pew Pew

Geometri Konu Anlatım Önerisi

Mustafa Yağcı geometri kitabı var 3 cilt epeyde kalın. Sınavda soru çözdürmek kaygısıyla yazılmış bir kitap değil. A dan Z ye her şeyi anlatıyor. En kolay soruda var en zorda. İçerisinde çözümlü sorular var. Kanıtlarıyla filan çözüyor. Geometriyi seviyorum, ilgimi çekiyor bana hobi gibi geliyor...
  10. Pew Pew

Bu yaştan sonra tıp okunur mu?

Hocam sizden daha büyük yaşta olup oluyanlar bile var. Zorluk konusuna gelirse konular zorda ziyade çok fazla hepsine çalışmak zor. Ama sınıf geçmek zor mu diye sorarsan fakülteden fakülteye değişiyor. Çıkmış soru soran fakülteler var. Araştırabilirsin onları gerçekten istiyorsan. Ama şu...
  11. Pew Pew

inşaat mühendisliği düşünüyorum rahat mı iş bulur muyum

İnşaat mühendislerinin asgari ücretle işçi gibi çalıştığını duymuştum. Ama idealist birisiysen meslekten bağımsız her türlü iş bulup başarlı olabilirsin.
  12. Pew Pew

Özel Okuldan Devlet Lisesine Nakil Nasıl Yapılır?

Hem kayıt olacağın hem de çıkacağın okulun müdür, müdür yardımcısıyla konuşulması gerek diye hatırlıyorum
  13. Pew Pew

Tyt 30 netle hangi bölümler gelir

Aleti çıkarıp sağa sola vursam 19 netten fazla gelir :kekw:
  14. Pew Pew

Tyt 30 netle hangi bölümler gelir

Hocam okuyunca kendi yerinizde mi çalışacaksınız o kısmı anlamadım. Yine birinin altında çalışmayacak mısınız ?
  15. Pew Pew

ayt tarih için kanal

16. Pew Pew

AYt Tarih kaynak tavsiyesi.

5 yıl önce Palmenin bütün kitapları iyiydi hala aynı kalitede mi bilmiyorum
  17. Pew Pew

Okulda dert oldum ne yapmalıyım?

Hocam forumun gazına gelip agresif davranmayın. Alttan alın bir şey kaybetmezsiniz. Sınıf öğretmeninizi dinleyin bence özür dileyin. Bu haksız olduğunuz için değil. Zaten birkaç yıl sonra görmeyeceğiniz kişiler için zorlu bir okul hayatı geçirmenin gereği yok.
  18. Pew Pew

Mobing uygular , dersten bırakır
  19. Pew Pew

Belki şikayet ettiği hoca iyi davranabilir ama diğer hocalar kötü davranacaktır emin ol
  20. Pew Pew

Hocam başka okula geçecekseniz şikayetleri geçtikten sonra yapın bana nakilde sorun çıkarmışlardı. Karakola şikayet etmiştim. Şikayeti çekmezsem naklimi vermeyeceklerini söylediler mecbur çektim şikayeti. Neyse ki sonra kamu davasına döndü dava devam etti. Aklınızda bulunsun
Top Bottom