Arama sonuçları: *

1. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Mühendislik öğrencisi için bilimsel hesap makinası önerisi

söylediğini anladım kanka ama almışken yapsın ya
  2. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

kanka 991ex çok pahalı ya biraz ucuz ve söylediğim gibi 3 bilinmeyenli 3 denklemi veya işte matris oluşturarak istediğim problemleri çözen başka alternatif var mı ?
  3. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Arkadaşlar Elektrik-Elektronik Mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim bende eskiden kalan casio fx82 es plus var ama araştırmalarıma göre bu 3 bilinmeyenli 3 denklemi çözemiyormuş bana 3 bilinmeyenli 3 denklem çözen hesap makinası önerir misiniz ? Daha çok devre analizinde karmaşık devreleri çözerken...
  4. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Elektrik-Elektronik müh. öğrencisi için multimetre tavsiyesi

Kanka unit işte yavaş ölçüm yapıyor veya yanlış ölçüyor diye başka forumda yorumlar okudum o yüzden sormak istedim
  5. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Elektrik-Elektronik müh. öğrencisi için multimetre tavsiyesi

Arkadaşlar elektrik-elektronik mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim ve bu yıl dijital multimetre lazım , çok pahalı olmayacak , kullanışlı , yanlış ölçüm yapmayacak güzel bir multimetre arıyorum. Şimdiden yardımcı olacakalra teşekkür ediyorum. ( Ek bilgi : Fluke baya iyi diyorlar ama çok çok...
  6. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Sunum için proje ödevi tavsiyesi

alksjdklasjdaklsdjasd 1713012067 Kanka harbi bi fikrin varsa söyle ya şu dertten kurtulayım direkt vize ve final bu proje olacak :D
  7. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Hocam mühendislik öğrencisiyim hoca da biraz sıkıntılı güzel bir proje bulup sunmam gerek yoksa dersten geçemem :D haaa proje tutarsa da sana sözüm olsun seninle iletişime geçeceğim :D :D
  8. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Hocam yardım ederseniz çok minnettar olurum farklı proje de olabilir pazartesi sunum yapmam gerek 1712745864 Hocam biraz daha detaylı anlatır mısınız eğer olursa bu projeyi sunmak isterim
  9. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Girişimcilik için proje

Arkadaşlar mühendislik öğrencisiyim girişimcilik dersi için bir proje bulup sunmam gerek ; Pazartesi son gün bir tane proje ödevi bulup onu sunmam gerek yardımcı olursanız sevinirim
  10. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Arkadaşlar mühendislik öğrencisiyim girişimcilik dersi için bir proje bulup sunmam gerek aklımda bir tane var siz de yourmlarsanız ve bana yardımcı olursanız sevinirim. Göl , deniz , baraj kıyılarına 50 veya kaç metre olursa işte bir robotik kol yerleştirip ve sensörlerle o suya düşen çöpü...
  11. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Okulumu değiştirmeli miyim?

Şansın varsa Anadoluya geç
  12. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Okul Hakkında Yardım?

Hiçbir şey için geç değil kardeşim kendine göre bir program yapıp düzenli bir şekilde çalışırsan emin ol başaracaksın. Yetişir miyim diye bir soru olamaz daha ekimdeyiz youtube da güzel ders anlatan hocalar var onlardan bir program oluşturabilirsin, konuları pekiştire pekiştire gidersen hiçbir...
  13. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Üniversite'de ikinci öğretim okumak

@Matt Murdock @rdemstaken @Ciri @6khn İçime su serptiniz kardeşlerim sağ olun var olun umarım dedikleriniz gibi rahat ve güzel geçer çok teşekkür ediyorum. 1697224378 Aynen öyle uyanma derdin yok , kalabalık yok , öğle yemeği trafiği yok rahat olur umarım
  14. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

aynen kanka kalabalıkdır öğle yemeği trafiğidir falan filan yok o anlamda cidden rahat ders saatlerini beğenmene sevindim umarım iyi olur bu şekilde kendi arabamla gidip geleceğim kanka
  15. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

dersler: pazartesi 19 dan 20.30 a sadece salı 17.10 dan 21.35 e çarşamba 19 20.30 perşembe 18 den 21.35 e cuma da 19dan 20.30 dersler bu şekilde pek sabah gitmiş olmuyorum sanki
  16. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Hocam ister istemez bir korku oluyor ev baya uzak ve kendi arabamla gidip geleceğim o şekilde planladık umarım haklısındır 1697222840 umarım benim içinde iyi olur
  17. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Arkadaşlar elektrik-elektronik mühendisliği 1. sınıfa başlayacağım pazartesi günü ve ikinci öğretimim sizce zor olur mu ? Evden okula 45-50 dk bazen 55dk olabiliyor uzaklıktayım beni zorlar mı düşüncelerinizi yorumlara bekliyorum
  18. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

MSÜ torpilsiz kazanılmazmı ?

Mülakatlar genelde kardeşim sınavı bir şekilde bireysel olarak yapabiliyorsun ama mülakat sıkıntı
  19. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İ.Ö) hakkında

Ama 5 e kadar tüm gün neredeyse boşsun koşuşturmaca yok sakin bence Senin için kötü yanları nedir acaba ?
  20. Prof. Dr. Abuzer Kömürcü.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İ.Ö) hakkında

Öncelikle zorunlu hazırlık istediğimi nereden çıkarttın anlamadım ben dedim ki bölüm zorunlu hazırlık istiyor bende geçmek için muafiyet sınavına girdim ve geçemedim ve mecburen hazırlık okumak zorundayım başka yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyleyin
Geri