Arama sonuçları: *

1. R

KYK Başvurusunda HATA

Ekteki hatayı daha önce alan var mı varsa ne yaptınız?
  2. R

İYTE'li arkadaşlar 2023 girişliler için whatsapp grubu falan var mı?

İYTE'yi kazandım ancak başka okullardaki arkadaşlarım wp gruplarına girdiler bizim okuldan öyle bir şey duymadım orada okuyan ve haberi olan varsa haber verebilirse çok sevinirim
  3. R

Bilgisayar mühendisliği için 7-12K arası üniversite önerisi

Malum sonuçlar açıklandı sıralamamı kontrol ettim ve 5K civarında bir sıralama ancak bilgisayar mühendisliğinin sürekli sıralama olarak düştüğünü biliyorum. Dolayısıyla önceki senelerde 7-12K arasına tahminen girebileceğimi düşünüyorum. Bu aralıkta hangi üniversiteleri önerirsiniz? Bir de eğer...
  4. R

Sayısaldan Üniversite Bölüm Önerisi

Fizik içermesi derken fizik dersinin bulunmasını kastediyorsanız çoğu popüler mühendislik bölümünde fizik dersi bulunuyor. Ama fizik temelli derseniz düz fizik bölümü de okunabilir.
  5. R

90 tyt 60 ayt kaç bin gelir

Hmm evet anlıyorum ben eğer istemediğiniz bir sıralama gelirse diye kastetmiştim ama muhtemelen gelmez
  6. R

Dostum zaten 30-40k demişim sorun ne iyimser olan ne
  7. R

Sıralamalar ders ağırlıklarına bağlı biraz ondan dolayo 50k gelmiş olabilir Sayısalda çok mezun olması bir anlama gelmiyor çünkü eğer iyi iseler geçen sene basit sınavda normalden çok daha iyi yaparak yerleşebilirlerdi bazı istisnalar hariç mezun sayısının fazla olması bir anlama gelmiyor sizin...
  8. R

Bu sene sınava girdiniz mi
  9. R

Kötü bit yere gitmesindense mezuna kalması daha iyi istemediği bir bölümü saçma bir üniversitede sırf okumuş olmak için okumak mantıklı değil
  10. R

Ben kesinlikle türkçe konusuna pek katıldığımı söyleyemeyeceğim çünkü türkçe bir sayısalxı için zordu bence bazı soruları anlayamadım tam olarak yani türkçede bence normal bir insan 5y altına pek düşmemiştir gibi geliyor 4y yapan bile çok olacağını düşünmüyorum ama umarım hak ettiğimiz yeri...
  11. R

Dostum geçen seneye göre bile o kadar geride gelmiyor demiş adam bu sene neden o kadar geriden gelsin
  12. R

Evet evet moralini hiç bozma her an her şey olabilir bu sene biraz tuhaf bir sınavdı herkesin görüşü farklı türkçe normalden daha zordu depremzedeler vs. var neyin ne olacağı hiç belli olmaz normal sıralan ile tutmayan yerler bile tutabilir.
  13. R

Bence bu senenin sınavı geçen senenin sınavından daha zordu ve deprem vs. gibi olaylardan dolayı - maalesef - sınava daha az iddialı insan katıldı dolayısıyla eğer geçen sene 47k ise bu sene 30k-40k aralığına geleceğini düşünüyorum.
  14. R

TYT'si 0 olan biri TYT'ye İlk Adım Kitabını Alması Tavsiye Olunur mu?

Şimdi mantıklı olabilir ancak şey beklentiniz olmasın böyle 70 günde TYT 100 nete direk çıkamazsınız ama sizi baya bir ileri götürebilir.
  15. R

2022 YKS Kayıt Çok acil

Umarım öyle bir şey olabiliyordur arkadaş o kadar çalışarak kazanmış boşa gitmesi hiç güzel olmaz gerçekten üzücü bir durum
  16. R

Sayısal öğrencileri TYT-AYT de hangi derslerden sorumlu ?

TYT: Türkçe: 40 Soru Matematik: 40 Soru Fen Bilimleri: 20 Soru (7 Fizik, 7 Kimya, 6 Biyoloji) Sosyal Bilimleri: 20 Soru (5 Coğrafya, 5 Tarih, 5 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, 5 Felsefe) AYT: Matematik: 40 soru Fen Bilimleri: 40 soru (14 Fizik, 13 Kimya, 13 Biyoloji) YDT: Yabancı Dil: 80 soru...
  17. R

11 SINIF VE ÜNİVERSİTE SINAVINA HAZIRLIK NE YAPMALIYIM ?

Dostum süper plan yapmışsın keşke bende senin kadar planlı olabilsem ancak 11-12 yazında 1 haftalık tatil yapmanı öneririm kafanı dinlersin ve devamına hazırlanırsın onun dışında planın mükemmel.
Top Bottom