Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

Beyler acil hoca soru sordu

Doğru cevap hocam, izin de çivinin yeri de aynı kalır. Siz hiç parkta bir ağacın üstünde yerden 5m yukarda E ♡ V falan yazdığını gördünüz mü ;)
  2. Ricciardo

📍 Ortalık fena kızıştı! Mülakat kaldırılacak denilmişti ama yalan çıktı!

Düzeltmek? Bile isteye yaptıkları şeyleri neden değiştirmek istesinler? Kendi planlarına göre son hız ilerliyorlar, bu gidişata aykırı bir hareket beklemek saflık olur.
  3. Ricciardo

üniversiteden 2 dersten kaldım napmam lazım ?

Ünilerin yaz okulu esasları olur, onu inceleyeceksin. Eğer üniversiten izin verirse başka üniversitede uygun olan dersi alıp okulunda saydırabilirsin ama biraz geciktin, muhtemelen uygun üni bulamazsın bu dönemde. Okulunun öğrenci işleri ile veya danışman öğretmenin ile konuşarak bilgi alabilirsin
  4. Ricciardo

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

Dostum inanmamamız ortada kanıt olmamasından. Diyelim ki sen haklısın, bu şahıs geçen sefer soruları çalıp sattı ve bu kanıtlı. Yine bu şahıs çıkıp elimde güncel sınav soruları var diyor, belki sadece öncekini çalmış olmanın verdiği tanınırlık ile adam çarpmanın peşinde? Soru çalan, emeklerle...
  5. Ricciardo

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

Aga kanıt sunmadan olmaz bu işler, girmedim öyle uzmanıymış gibi konuşmak istemiyorum ama dark web tonla dolandırıcı dolu. Bi soruyu sal şuraya sınavdan sonra reelse zaten iptal ettirilir.
  6. Ricciardo

40 soruluk paragraf denemesinde bu netler iyi mi

Koşulları değerlendirerek daha fazla net yapabilir misin yorum yapamam. Yeni bir deneme çöz, ara vermeden odaklanarak. Zaman da tut, 40 dakikanın altında kalmaya çalış. Ona göre yorum yapabilirim. Birkaç senedir uzak kaldım yks olayına yayının zorluğunu da belirtirsen daha iyi olur. Bazı...
  7. Ricciardo

KYK Burs ve Öğrenim Kredisi ile Alakalı Bilgi

Arkadaşın dediği gibi. Yatacak 3 ay geçen seneki miktardan yatıyor çünkü şu anda yatan öğrenciye de o kadar geliyor. Yeni öğrenciye geçen 3 ayın parası verildikten sonra yeni tutar belli olacak. Bu sene aylık 850 idi, sana da başta 850*3 yatacak. Artık nasıl bir bilgisayar toplamayı düşünürsün...
  8. Ricciardo

A101'de amele öğrenci çalıştırılacağı iddiası gerçek mi?

1 gün okul ne aga bunun akla mantığa uyan hiçbir yanı yok kim sallamışsa çok desteksiz sallamış. İtibar etme.
  9. Ricciardo

Basit Bir Konu: Açık Öğretim Lisesi

Yks hazırlık sürecinde çok fazla ek kaynak var, bunları düşününce önce akla yatsa da lise öğrencilerinin hemen hiçbiri düzenli olarak okula gitmiyorken bir düzen tutturamaz, derslerinden kopar. Öğrencilerin çoğunun bundan pişman olacağını düşünüyorum, oto kontrollü ve disiplinli bir öğrenci...
  10. Ricciardo

Üniversite kaydı nasıl yapılıyor?

Kaynağın neresi bilmiyorum ama umarım doğrudur :D
  11. Ricciardo

Üniversite kaydı nasıl yapılıyor?

Ek tercih kayıt döneminde e-devlet üzerinden kayıt yapabileceksin. Geçen sene 4 Ekim 'de başlamıştı, sabah saat 9-10 gibi e-devletten ulaşılabiliyordu. Yerleştiğin üniversitenin web sitesinde de duyurular kısmında ek tercihle yerleşen öğrenciler için bir duyuru olması gerekir, onu da kontrol et.
  12. Ricciardo

YKS Ek tercih üniversiteler hakkında öneri

Sıkıntı var demedim, bazen güzel ünilerin bazı bölümlerinin üvey evlat muamelesi gördüğü kampüsleri olur. Bir üninin güzel olmasına kanıp da bodoslama girme, bölümün hangi kampüste olduğunu kontrol et. Sadece uyarmak istedim, bu ünilere dair özel olarak şu kampüsü kötüdür vs bilgim yok, hatta...
  13. Ricciardo

YKS Ek tercih üniversiteler hakkında öneri

Şehire önem veriyorsan Akdeniz ve Aydın üni dışındakileri ele, bu iki üni özelinde de yazacağın bölümlerin kampüslerine dikkat et. Umarım gönlünce bir yere yerleşirsin.
  14. Ricciardo

kardeşim lgs matematikde 1 soru işaretledi doğru mu yaptı?

Sınav kolay kolay o kadar zor olamaz. Kardeşin zor sorular görüp heyecanlanmıştır, heyecanlandıkça zorlanıp kilitlenmiştir muhtemelen. Sınav zorluğunu bilmesem de en azından 3-5 kolay soru vardır diye düşünüyorum. Ona heyecanını kontrol etmeyi öğrenmesinde yardımcı olacak birisine ihtiyacı olabilir.
  15. Ricciardo

Fen lisesinden hukuk kazanılırmı?

Her liseden her bölümü kazanabilirsin. Meslek liselerinde falan kötü öğretmenler olabilir ancak her öğrenci yks de her puan türünden bölüm yazabiliyor, yeterince emekle her bölüme girebilirsin.
  16. Ricciardo

Hangi alan daha iyidir?

Ben olsam yazılım seçerdim ama siber güvenlik de çok iyi görünen bir alan. İkisini de biraz araştır ve hangisine daha yatkın olduğunu kestirmeye çalış.
  17. Ricciardo

BÜTÜN HAYVANLAR EŞİTTİR AMA BAZI HAYVANLAR ÖBÜRLERİNDEN DAHA EŞİTTİR

Güç peşinde koşan aç kişiler zamanla ellerindekilerle yetinmezler ve dahasının peşinden koşarlar, kazandıkça güçlenir ve güçlenmek için kendilerine benzer kişilerle işbirliği yapar, halkın geri kalanından çalmaya başlarlar. Bu esnada geri kalan insanların (nam-ı diğer halkın) uyutulması için...
  18. Ricciardo

Öğretmenlerin Maaşı Öğrencilerin Devamsızlıkları İle İlgili Meb in duyurusu

Buna dair bazı okullara yazı gitmiş bazılarına gitmemiş falan henüz ortamda biraz belirsizlik var, kaynak gösteremeyeceğim. Ayrıca bildiğim kadarıyla kesilecek olan maaş değil ek ders ücretleri. Hareket hâla oldukça yanlış, sadece belirtmek istedim. Ayrıca öğretmenlerden bizzat öğrenci gelmeyen...
  19. Ricciardo

Genel Kültürlenelım bıraz

Dış minnaklar aslında bize oyun oynamamaktadırlar.
  20. Ricciardo

Genel Kültürlenelım bıraz

Kusurluk hiçbir durum yok dostum umarım beni yanlış anlamadın. Demek istediğim "genel kültürlenelim" kulağıma biraz ters geldi, tdk saha ekiplerinden değilim 😂 Klavyen hayırlı olsun.
Top Bottom