Arama sonuçları: *

1. RimuruTempestttttt

Dil Okulu İle Çalışma İzni Hangi Ülkeler Veriyor?

danışmanlık için nereye ulaşmam gerekir acaba güvenilir olarak
  2. RimuruTempestttttt

Hangi bölümü seçicem yardımcı olur musunuz?

ben anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi ile okumak istiyorum uniyi ancak ilk önce önlisans okuyup ardindan dgs ile lisans okumayi düşünüyorum ama hangi bölümü okumaliyim karar veremiyorum aklimda dış ticaret var yabancı dil öğrenmeyi falan severim ve yurtdışı iş imkani daha fazla bir...
  3. RimuruTempestttttt

guzel fikir bu meslek okullari hakkinda daha detayli bilgi nereden alabilirim
  4. RimuruTempestttttt

1 önlisans + 1 lisans diplomasına sahip olmak işe yarar mı?

önlisans olarak bilgisayar programcılığı istiyorum
  5. RimuruTempestttttt

1 önlisans + 1 lisans diplomasına sahip olmak işe yarar mı?

yani bu durumun bana ne gibi avantajlari olur veya gereksiz mi yardimci olursanız sevinirim?
  6. RimuruTempestttttt

YKS Sonucu ne kadar geçerli?

bu arada açık öğretim fakültesinde önlisans okumak mantıklı mi yoksa lisans okumak daha mı mantıklı?
  7. RimuruTempestttttt

YKS Sonucu ne kadar geçerli?

merhaba suan sınava kayıt olursam ve sinavdan sonra bir yere yerlesmez isem sonuc ne zamana kadar gecerliligini koruyor yani ne zamana kadar bir üniversiteye girmeme yardimci oluyor?
  8. RimuruTempestttttt

aslinda dürüst olayim kendim emin değilim ne yapicagim konusunda sadece planim bu sekilde onun yerine trde durup üniversite sonuna kadar biriktirebildigim kadar para biriktirip meslegimi elime alinca calisma vizesi ile başka bir ülke olabilir ama nedense sanki daha erken yurtdışına çıkmak daha...
  9. RimuruTempestttttt

Merhaba şuan açıktan lise okuyorum bir kaç zorunlu dersim kaldi yaklasik 2 sinava liseden mezun olucam ama şöyle bir planim var Anadolu üniversitesini belki duymussunuzdur bu okulun yurtdışı programı var bazi ülkelerden açıköğretim ile eğitim alabiliyoruz bu üniversitesi sayesinde, ancak en az 6...
  10. RimuruTempestttttt

Anadolu Üniversitesi Açık öğretim

teşekkürler sosyal anksiyete sorunum ile uğraşıyorum yenmeyi başardığım an her yeri gezmek istiyorum istedigim halde yapamamak çok üzüyor.
  11. RimuruTempestttttt

Anadolu Üniversitesi Açık öğretim

Merhaba şuan açıktan lise okuyorum son 1 senem kaldi ve gelecek için plan yapmak için her ne kadar geç olsa da daha yeni bir plan yapmaya başladım biliyorsunuz ki Anadolu Üniversitesi Açık öğretim yurtdışı programı ile diğer ülkelerde bulunduğumuz halde eğitime devam edip sınavlara girebiliyoruz...
  12. RimuruTempestttttt

Sınavlar iptalmiş bu doğru mu ?

inşaallah iptal olur matematikten 6 aldım :(
Top Bottom