Arama sonuçları: *

1. Rotangar

Bilgisayar Mühendisliği Sıralama Ne Olur?

Dahada yükselir yani daha iyi sıralama ister
  2. Rotangar

YKS 15 gün Ayt matematik

Gelir diye dusunuyorum
  3. Rotangar

YKS 15 gün Ayt matematik

7 8 net yapılır logaritma ve diziler özellikle bedava net.Bence mantık sorusuda bedavadan 1 net.
  4. Rotangar

Ayt fen nokta atışı konular

Fix çıkan nokta atışı konular vardır tyt fizikte optik gibi.Ayt fendede nokta atışı çerezlik konu öneririmisiniz.Bikaç net bedavadan cebe atmalık.(0 'ım)
  5. Rotangar

Paragraf ve Ayt Mat Test Kitap Önerisi

Limit kronometre zaten var bende deneme olarak almak istiyorum
  6. Rotangar

Paragraf ve Ayt Mat Test Kitap Önerisi

Paragraf denemesi çözücem 345 bitti yeni birtane alıcam.Dil bilgisi hiç çözmeden 18 ile 26 net arası geliyor.Hangi yayın önerirsiniz. Bide ayt matematikte 345 çözüyorum zor bir yayında çözmek istiyorumda zaman az kaldı sizce 3d veya orijinal ayt mat soru bankasımı alayım yoksa 3d nin ayt...
  7. Rotangar

YKS İçin Olmazsa Olmaz Kitap Önerileriniz

Ufak bi tavsiye mert hoca dışında diğer youtube kanallarının kitaplarını falan almayın cidden zaman kayıbı bunlar. Bilgi sarmal - orijinal -345-orbital - 3d - yayın denizi pro - miray- endemik -aydın Bu tarz bilindik yayınlar kullanın derim.
  8. Rotangar

YKS İçin Olmazsa Olmaz Kitap Önerileriniz

Tyt mat 345 kesinlikle çöz ardından yeterince iti olduğunu düşünüyorsan orijinal yoksa bilgi sarmal paragraf olarak limit kronometre çok iyi Ayt de konular için ufak ufak test kitabı ararsan sonuç yayınları çok iyi.
  9. Rotangar

Yks ye nasıl çalışılmalı ?

evet 1707845472 Yazılım ama gelmiyeceği için bilgisayar bilimleri falan yani ilk 100k en kötü ve sayısal 1707845564 Dershane + ayt mat özel ders
  10. Rotangar

100k ya girmem lazım en kötü(obp 81.12000)
  11. Rotangar

Evet sınava çalışmak kadar nasıl çalışılıcağını bilmekte çok önemli konu.Konuyu son 4 ay kala açmak saçma biliyorum ama geç olsun güö olmasın :D Bildiğiniz işe yarayan teknikleriniz falan varsa yazarmısınız ? Tyt : 55-60 Ayt: yeni baslandı belirsiz Hedef en kötü 100k ve sayısal
  12. Rotangar

Odtü'de ücretli okumak ?

Beyler odtü devlet üniversitesi ama ücretli bölüm gözüküyor(KKTC de değil) ve tam bursla %50 arasında nerdeyse sıralama farkı olmamış nasıl oluyor ?
  13. Rotangar

Tyt mat için hangisini almalıyım?

ne kadar kotu durum.345 her turlu muazzam bı yayın ıcınde kolayda var zorda.
  14. Rotangar

Ayt fen için 1 net lazım

Hocam daha 12 ay var mezuna kalcamda.Matematik çözcektim onuda fen yuzunden hesaplamazlarsa deliririm
  15. Rotangar

Ayt fen için 1 net lazım

Adezyonla koh. Un ne olduğunu bilmem yeterlimi
  16. Rotangar

Ayt fen için 1 net lazım

Sanırım ayt puanının hesaplanması için fenden 0.5 yapmamız lazımmış(sayısalım) Matematik çözücem sadece fen bilgim 0.Her sene fix çıkan aşırı kolay soru falan varmi.
  17. Rotangar

Dershaneye yazıldım sorularım var

Benimki sabah 9 akşam 7.30
  18. Rotangar

DA hangi üniversitelerde

evet
  19. Rotangar

Yks 2.(ek) tercihler ne zaman / ek tercih ücreti?

Ek tercihler ne zaman ? Bide ek tercihler için 30tl yatırılması gerekiyormuş.Ne zaman nereye yatıracağız ?
  20. Rotangar

[REHBER]Udemyden kurs alırken kazıklanmayın !

Udemyde ara ara indirimelr oluyor ancak "ios" işletim sistemli cihazlarda fiyat pahalı oluyor. Üstteki resim ios cihazdan Yukarıdaki resim android cihazdan Yukarıdaki görsel pc den.(Windows) ///////////////////////////////////////// Yani ios cihazlarda 70 , androidlerde 37, windows pc lerde...
Top Bottom