Arama sonuçları: *

• Users: Ruffian
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Ruffian

Dil Okusam Bile Gastronomi Kazanır Mıyım?

Dil okumanız herhan gi bir şey ifade etmiyor sadece TYT ve YDT ye göre hazırlar sizi ama gastronomi istiyorsanız TYT ve AYT ye girmek zorundasınız.
  2. Ruffian

Önü en açık mühendislik

size kalmış hocam siz kendi mesleğinizi yüceltirsiniz.
  3. Ruffian

Önü en açık mühendislik

öyle sanmayın hocam mavi yakalar şu sıralar deli dehşet değer görüyor hele ki deneyimli bir ise kaynakçılar şu sıralar deli paralar alıyorlar.
  4. Ruffian

Önü en açık mühendislik

önüne gelen mühendislik mezunu nerede ise ülkenin elektrikciye, araba tamircisine, araba yazılımcısına, makine tamircisine, teknikere ihtiyacı var şu sıralar zaten artık yapay zeka falan mimarlığı devirmek üzere tercümanlığı söylememe gerek yok sadece mütercimlikde iş var o da parasını hak...
  5. Ruffian

Önü en açık mühendislik

beyaz yakalara ihtiyaç çok azaldı şu sıralar mavi yakalar daha ön planda ve deli paralar kazanıyorlar.
  6. Ruffian

Sizce 2024 Tyt Türkçe kolay mı gelir yoksa zor mu gelir?

her sene olduğu gibi zor bence artık okumak yerine meslek ve tecrübeye önem verilmeli çünkü okuyarak kazandığınız meslek tecrübe ve çalışarak bir yere gelen adamın mesleğine göre daha az kazandırıyor. 1717765792 ama tabi ki tecrübe ve bilgi hem de diploma ile daha da değer görebilirsiniz ama CV...
  7. Ruffian

Bahane Ariyorum Yoksa 0 Giricek Hoca

Kaderine razı gel yada yarın okula gitme.
  8. Ruffian

Msü sinavi kopya muamelesi şüphesi

Bu arka soğukluğu nerden geldide ayağa kalktın acaba adam tabi iptal eder ayağa kalkarsan
  9. Ruffian

9 yıldır okullarda yalnızım psikyatrist raporuyla acıga gecilebilir mi

Kafa dengi hiç mi kimse denk gelmedi aynı oyunu oynadığınız veya spor salonuna giden birisi bende ortaokula kadar 3-5 arkadaşım vardı fazla takmıyordum Liseye geçince yaşıtlarımın hepsi adımı bilir ama ben kimsenin adını bilmezdim arkadaş edinmek için çok yönlü olman lazım her şey hakkında bilgi...
  10. Ruffian

İngiliz İngilizcesi mi Amerikan İngilizcesi mi Öğrenmeli

Amerikan ingilizcesi yoğunlukta kullanılıyor ama ingiliz ingilizceside işinize yarayabilir
Top Bottom