Arama sonuçları: *

• Users: SEmrey
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. SEmrey

Okulu Bırakmalı mıyım?

Hocam meslek lisesi sadece sanayi ile bitmiyor. Mesela elektriğe ilgisi varsa okuyabilir ve ileride çok güzel para kazanabilir. En basitinden benim yakın arkadaşım var kendisi elektrik bölüm çıkışlı ve üniversite okumadı, şu an nereden baksan çocuk 30k alıyor. Ayrıca arkadaş bilgisayarla...
  2. SEmrey

Okulu Bırakmalı mıyım?

Meslek lisesi mi okudun hiç bilmiyorum ama tamamen senin şansına öyle denk gelmiş. Bilgisayar Programcılı Ağ Sistemleri çıkışlıyım ve stajerlik yaptığım zaman bana hocalar iş yeri bulmuştu orada çalıştığım zaman adamların sadece bildiğiniz getir götürünü yapıyordum. Sonra hocama itiraz ettim ve...
  3. SEmrey

Fen lisesini kazanabilirmiyim

Ortaokul zamanımda eve gidip sabah akşam zula oynadığım zamanlar geldi aklıma🥲. Dostum bunun pek oranı olmaz senin bilgine ve becerine dayalı tabii ki ne kadar fazla çalışırsan o kadar iyi, etrafında illa fen lisesi kazanmış insanlar vardır. Onlara kıyasla ve ders çalış.
  4. SEmrey

1 sene okuduktan sonra tekrar sınava girmek

binevi ailen doğru söylüyor senin geleceğini düşünerek. ama sonuçta istemediğin bi işte veya bölümde okumak işkence gelir, eğer ailene düzgün bi dille anlatabilirsen çok daha iyi olacaktır. sonuçta bu senin hayatın, insan neden istemediği bölümü zorla okusun ki?
  5. SEmrey

Yarın 3.kez direksiyon sınavına gireceğim sınavda neler yapmamı önerirsiniz?

Şaka maka bi yanada hocam, tamamen sakin olup kafanı toplaman lazım. 1714114182 Sınava girmeden önce eğer arabanız varsa ya da özel hoca veya bi arkadaşınızdan rica edip çalışma alanında tekrardan denemelisin
  6. SEmrey

Yarın 3.kez direksiyon sınavına gireceğim sınavda neler yapmamı önerirsiniz?

2 defa girmişsin sınava asıl girmeyen arkadaşlara senin taktik vermen gerekmez mi hocam
Top Bottom