Arama sonuçları: *

1. SadeceBirisi.

Öğretmenim gidişattan puan vermiyor.

arabayı görünce:
  2. SadeceBirisi.

Böyle Eğitimi Parayla Alamazsın

Kirsch=kiraz Kâse = peynir Paprika =biber Brot = ekmek Karotte =havuç
  3. SadeceBirisi.

Matematik sorusu 10. Sınıf

formül varsa iyi olur ama üstteki hocamızın çözdüğüne göre 5. soru 12
  4. SadeceBirisi.

birazdan konuyu izleyip soruların videosunu çekeceğim inşallah tekte anlarım
  5. SadeceBirisi.

bizim öğretmen raporluydu 1 hafta konu kaynadı arada bide bunu proje yapıyor
  6. SadeceBirisi.

Hocam 5. Soru acil lazım ya
  7. SadeceBirisi.

@DR. BİYOLOJİ
  8. SadeceBirisi.

Lgs hakkında yardım.

daha din ağırlıklı konuların %40 azaltılmış hali
  9. SadeceBirisi.

Lgs hakkında yardım.

müfredat değişti
  10. SadeceBirisi.

Lgs hakkında yardım.

ben 10 a gidiyorum sen şanslısın 1 sene mezuna bırakabileceksin ben tekte kazandım kazandım yoksa sistem değişiyor diğer 10. sınıf arkadaşlar varsa haberiniz ola 85 ile anadolu için yeterli
  11. SadeceBirisi.

Bazı başarılar fedakarlık ister (LGS)

en iyisini yapmışsın bende bu sene dişimi sıkıp 10. sınıfı güzel notlarla geçmeyi düşünüyorum ortalamamı baya yükseltmem lazım 95 civarına kadar üstüne de sayısal okumayı istiyorum pc toplama düşüncem vardı ama seneye kalacak gibi umarım ikimiz içinde iyi sonuçlar çıkar
  12. SadeceBirisi.

Devlet anaokulu ücretli mi?

Ben normalde ücret talep etmiyorlar diye biliyorum öğle yemeğini ebeveyn veriyor kendi çocuğuna
  13. SadeceBirisi.

Fen lisesini kazanabilirmiyim

İnan hiçbir önemi yok e ben ne oldum fen lisesi kazanmak varken stres yapmam dedim son ay ful oyun (gece de uyku tutmadı oyunda sandık açtım) zaten o sene benim psikoloji çöküktü baya oyun oynuyordum/film,dizi ve forumda takılıyordum sonuç 390 puan ve 95 obp ile Anadolu lisesindeyim 9. Sınıfta...
  14. SadeceBirisi.

Ortaokul kayıt için 3000 TL istiyorlar

K.s.= müdürüm iki dakka listeyi tekrarlarmısın devlet babaya atim 4k ful kalite performansını yorumlasınlar Yasağı dinleyenin olmadığı yerde yaptığın yasak değildir
  15. SadeceBirisi.

Lise son terk babam tekrardan okuyabilir mi ?

Önemli olan o kaldığı yerden okuması yoksa şimdi bende okusam aynıya gelir hemen hemen
  16. SadeceBirisi.

Lise son terk babam tekrardan okuyabilir mi ?

Babam lise son terk 1 sene okuyup lise mezunu olabilir mi? Daha sonra 2 yıllık açıktan üni okuyabilir mi? @Kürşat K. @Gif Man @K1NGO82 @Yusufx @silinenuye785438 @EFI Shell
  17. SadeceBirisi.

🔥 2 BAKANIN İSTİFASI AN MESELESİ!

Zaten öyle.
  18. SadeceBirisi.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

30 dk ders 5/10dk tenefüs yap ben böyle daha iyi çalışıyorum ama tenefüs verdiğim zaman telefona bakmamak için kapatıyorum
  19. SadeceBirisi.

2024 LGS SORULARI YAYINLANDI!!

1 yıl olmuş ve 1 yıl önce pskolojik baski ve çökmüş pskoloji ile ustunede yorgun bir bedenle girmiştim o kadar çalışmanın(1. Dönem de 2. Dönem de saldım) sonucu beni daha çok üzen kişinin yanına koydu ve ne ruhen iyiyim nede notlarım iyi Lgs ye giren arkadaşlar o puanı önemsemeyin ben geçen...
  20. SadeceBirisi.

SINIFTA KALIYORUM LÜTFEN CEVAP VERİN

Sanırım bende yarım günle devamsızlıktan kalacağım müdür o kadar şey ki silmiyor da 9 ları sınıfta bırakmak için yapıyor 100 un üstünde kalan öğrenci var zaten 9 larda 170 kişi var
Top Bottom