Arama sonuçları: *

1. Sakurajima Mai

"I got it" kelimesi ile "I understand" arasindaki fark nedir

Çok teşekkür ederim en iyi cevap seninki oldu
  2. Sakurajima Mai

Peki i see ne o da mı anlıyorum anlamında
  3. Sakurajima Mai

Ben tam anlamadım ikiside aynı anlama gelmiyor mu? Understand daha mı resmi oluyor? Ben günlük hayatta sadece birini kullansam oluyor mu yoksa ikisini de kullanmam mı gerek?
  4. Sakurajima Mai

Sınıfı geçiyor muyum?

Edebiyattan da sınıftan da geçiyorsun.
  5. Sakurajima Mai

11. sınıfda 5 dersden kalmak sınıf tekrarı sebebi olur mu?

Kaç dersten kaldığının bir önemi yok ortalaman 50nin üzerinde ise geçersin.
  6. Sakurajima Mai

🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

İmamoğlu ne dedi 1. turda alıyoruz dedi:D Bunların peşinden gidenlere koyun denir.
  7. Sakurajima Mai

🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

Sinan Oğanın çoğu bu 2. Turda RTE verecek. Herkes görsün ki bu aziz millet bu seçimi yine kazandı, artık sesinizi kesin.
  8. Sakurajima Mai

Hiç uzatmaya gerek yok, seçim günü görüşürüz.
  9. Sakurajima Mai

Evet okumadım ciddiyim şuan film izliyprum okumaya üşendim. Bence bu tartışmayı sonlandiralim secimlere çok kalmadı seçim günü, bu konuyu hortlatalım. Seçim günü tartışması daha zevkli olur. Şimdi sana gore Kemal bana göre Erdoğan o yüzden tartışmak anlamsız gelmeye başladı çünkü iki taraf...
  10. Sakurajima Mai

Bu ekran görüntüsünü madara olun diye paylaşıyorum:D 1681855268 Yok be kardeşim ne babası her şey açıkça ortada bir yanda herşeye muhalefet olan biri var diğer tarafda devleti ve milleti için çalışan bir adam.
  11. Sakurajima Mai

Şuan elimdeki telefonu yeni aldım, kendisi tam 5000TLlik amazondan alınma bir TR cihazı "Redmi 9T" 1681854943 Kaçak? 1681855038 Ben bütçeme hangi kaçak telefonun geldiğine baktım, sonuç olarak gittim yine TR aldım kardeşim. Yani anlayacağın bilmeden gelip de kaçak kullanıyor diyerekten...
  12. Sakurajima Mai

Siyaset konuşayım diye geldim ama böyle çok baydı Moderatöre söylüyorum konuyu kapatsın siyaset konusacaksak belli bir konu hakkında konuşalım, biri başka bir şey diyoe öteki başka çok dağınık oldu işte buda sıkmaya başladı. 1681854588 Noktalama işaretlerini adam akıllı kullanamamam dışında bir...
  13. Sakurajima Mai

O mesajı buraya etiketlersen sevinirim:) çok fazla kişi yazdığı için çoğunu atlamam normal, durmadan reaksiyon geliyor. 1681853016 Yok be bana siyaset konuşacak yer lazımdı bu hesabın mesaj sayısı fazla diye bunu kullanıyorum 1681853204 BMW teknisyenliği zor bir şey değil kardeşim, arabadan az...
  14. Sakurajima Mai

Ben Cennete gideceğim gibisinden bir tabir kullanmadım kardeşim. Ve ayrıca muharremin tekme meselesi, ölen kanser hastası, çiftçi bunlar ne alaka la? Ben imanımı sorgulayamazsın diyorum senin cevabına bak🤨
  15. Sakurajima Mai

Bir ara BMW teknisyeniydim öyle kalmış degistirecem zaten bundan hiç kuşkun olmasın. 1681849651 Hmhmhmhmhm:/:/:/://:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/
  16. Sakurajima Mai

Neden Osmanlı padişahlarından biri değil de Amerikalı bir amiral:/ Amerika hayranısın işte kabullen:) tamam daha uzatmayacağım:/:/:/:/:/:/:/ 1681849556 Hani kanıtlar?
  17. Sakurajima Mai

Kardeşim hala açlıktan ölmeyen ölenleri savunuyorsun, Türkiye'de açlıktan ölen yok var ise kanıtla bakayım nasıl kanıtlıyorsun.
  18. Sakurajima Mai

Ben ibadetlerimi yapıyorum, ne yalanım var ne hilem. Kimsenin imanı konusunda yorum yapamazsın. Ben 5 vakit namaz kılıyorum sen kılmıyorsum diyor muyum? Demiyorum. Ozaman sende iman konusunda yorumda bulunmayacaksın.
Top Bottom