Arama sonuçları: *

1. Samaeldrazi

Münazara için destek

Evet öyle ikisinin de bir artısı var ama sonucu yok
  2. Samaeldrazi

Münazara için destek

Türkçe hocası münazara için konu verdi "Eğitim okulda alınır,ailede mi" konusunda okulda alınır denk geldi nasıl bir yön izleyebilirim?
  3. Samaeldrazi

Disiplin yemek futbol lisansına bişey yaparmı

Okul alımlarında iş görüşmesi vs
  4. Samaeldrazi

Disiplin yemek futbol lisansına bişey yaparmı

Okulun mu yoksa dışarı mı
  5. Samaeldrazi

Dershaneye Başlamak İçin Geç Mi?

zararın neresinden dönsen kardır bence geç falan değil
  6. Samaeldrazi

Sizce Okullar Kapanmalı mı ?

Lise sınavına girecek 8leri bir de Lise sonları düşün ilkokulları düşün bence kapanmamalı
  7. Samaeldrazi

10. Sınıf bittiğinde okul değiştirebilirmiyim

Lan bi bizim okulun kitaplarının fiyatları mı anormal derecede yüksek
  8. Samaeldrazi

İHA operatörü nasıl olunur

Bombalama,kamera yönetimi,insan gözüyle çevre inceleme görevlerini yerine getiriryordur heralde.
  9. Samaeldrazi

Corona bitmemis olduğu halde okula gidiyor olmamiz saçmalığı

pcr test. biterse pandemi biter mi senin ben mantığına
  10. Samaeldrazi

Lisede Telefon Getirmek Yasak mı?

Bizim okulda kapının önünde abla duruyor telefonun var mı diyor yok diyosun geçiyosun varsa da kutuya koyuyosun
  11. Samaeldrazi

OKUL KIYAFETLERİNİ DEĞİŞTİRME

Valla öyle geçen sene pavyon fıstığı yeşili giydirdiler bizede bana bıraksalar öğrenciler okulun bahçesine büstümü diker.
  12. Samaeldrazi

İngilizcemi Nasıl En İyi Şekilde Geliştirebilirim?

Valla ben karşımda biri varmış gibi evde diyalog yaratıyorum.Videolardan duyduğum cümleleri devam ettirmeye çalışıyorum şöyle örnek vereyim youtubeda Gökhan öner uber yaparken yolcuya soru sordu o soruya bende cevap veriyom falan
  13. Samaeldrazi

Rusça tercümanlık mı Arapça Tercümanlık mı

Arapça olabilir ama ben asla arapça çevirmenlik yapmam high classta dururum rusça yaparım
  14. Samaeldrazi

Psikoloji okunur mu ?

Bende edit olarak ekleyecektim bilmiyorum diye ama eklemedim daha benim sınava çok var o yüzden araştırmadım
  15. Samaeldrazi

Psikoloji okunur mu ?

Psikoloji okumam hukuk iyidir ama yurtdışına gitmek isterseniz yazılım ve mühendislik
  16. Samaeldrazi

Okullar 6 Eylül'de Açılıyor

Bizim okulda sıcakta basketbol oynayanlara bile taktırıyolar biz bir de FPP2 takıyoruz
  17. Samaeldrazi

Okullar 6 Eylül'de Açılıyor

Biontech koruması fazla ama yanetki olayı fazla sinovac daha az koruyor ama yan etkisi sıfır denecek kadar az. Biontech kişilerle temas halinde olanlara öneriliyor.
  18. Samaeldrazi

Tercih Yapmadan Önce Gidip Liseleri Gezebiliyor muyuz ?

Evet gezersin 1625420765 Kesinlikle gez ve ortadaki öğrencilerle konuş öğretmenlerle görüş tavırlarını ve öğrencilerin nasıl olduğunu öğrenirsin bir de okul nasıl onu görürsün
  19. Samaeldrazi

İngilizcemi nasıl geliştirebilirim

Film dizi oyun ve uygulamalardan 1624729510 Arkadaşlarınla ingilizce konuş veya kendi kendine diyalog yarat veya biriyle konuşuyomuş gibi hayal et kendini ve öyle konuş
  20. Samaeldrazi

Merhabalar sizce lisede il dışına çıkılmalı mı

durum varsa çıkılır abim üniyi şimdi istanbulda okuyor keşke lisedede şehir dışına çıksaydım diyor o da sakaryadan gitti 1623918652 durum varsa çıkılır abim üniyi şimdi istanbulda okuyor keşke lisedede şehir dışına çıksaydım diyor o da sakaryadan gitti
Top Bottom