Arama sonuçları: *

1. S

Üniversite de devamsızlık ne zaman sıfırlanıyor

Hocam öyle desenize ne bilim ben sjsksjsjssj 1731507932 Yeni öğrendim bende bilmiyorduk kusura bakmayın skksks
  2. S

Özel üniversite değil ozaman ben yanlış biliyorum bildiğim şuydu bazı dersler değişiyordu ama matematik ve ingilizce kalıyor diye hatırlıyordum neyse devamsızlık silinsinde gerisi pek önemli değil saolun tekardan
  3. S

Hocam mesala bazı derles değişiyor ama bazıları kalıyor matematikve ingilizce mesala bildiğim kadarıyla kalıyor ama konu devamsızlık için galiba yeni döneme geçince sıfırlanıyor mus herkes öyle yazmış 1731505617 Yani ben salı günü matematik dersinde görmedim 4 den 3 düşüyor hakkım ama yeni...
  4. S

Biliyorum öyle olduğunu da nasıl dönem sonu o ders yok şimdi finallere girdim 1. Dönem bitti 2. Dönem başladı 2. Dönemde bazı derslerim aynen devam ediyor 2. Sınıfta tamamen tüm derslerim degisiklige uğruyor
  5. S

Anladım saolun bazıları 2. Sınıfa geçince flan dedi ama 28 hafta oluyor 4 hafta hak var doktora gidiyorum her ay raporda kabul etmiyorlar
  6. S

Arkadaşlar kime sorsam farklı cevap veriyor şimdi 4 hafta devamsızlık hakkı var yani bir kere bir derse gitmediğiniz zaman 3 hafta kalıyor şimdi bu devamsızlık her finalden sonramı siliniyor yoksa 2. Sınıfa geçince mi 1. Sınıfta 2 final var bu her final sonrası sınırlanıyor mu yoksa 2. Sınıfa...
  7. S

Ön lisans temel hukuk sınavına nerereden çalışabilirim?

Aynı konuları içeriyor dur bence hocam
  8. S

Ön lisans temel hukuk sınavına nerereden çalışabilirim?

Arkadaşlar önlisans okuyorum temel hukuk sınavım var hoca sürekli slaytan okuyor karışık bir ders olduğu için anlamıyorum ho pek YouTube dan vs. Dersinn mantığını analamam lazım öneriniz varmi bende senin gibiydi şuna şunlara baktım diyen
  9. S

Meslekten anadoluya geçmeyi düşünüyorum

Kardeşim 2 senelik okumayı düşünüyorsan sakın geçme bak Anadolu boş meslek öğren lütfen benim gibi yapma 4 yillik okuyacaksan geç ama 4 yıllık ne okuyacaksın ona göre cidden hukuk doktor ne bilim güzel bişey okumak istiyorsan geç ama öyle okumak için sakina sakın meslek lisesinde meslek öğren...
  10. S

Genel matematik kitabı öneri

Tamam işte hangi sırayla hangi kitaplarla yapmam gerekli onu için konuyu açtım sizce nasıl yapmalıyım aktif matematik iolurmu sizce 1725733656 Bunlar lise matemetigi için yeterlidir olurmu
  11. S

Genel matematik kitabı öneri

Arkadaşlar matematiğim çok kötü Genel matematik için kitap almak istiyorum üniversitesi de dersleri gecebilmek için yardımcı olurmusunuz genel matematik dersi var
  12. S

İngilizce nasıl öğrenebilirim

En uygun yer nedir acaba gerçekten ise uarayan
  13. S

Anladım hocam saolun başka arkadaşlar da yazan olur illaki
  14. S

Bu uygulama ile öğrenebilirmiyim sizce siz sıfırdan ne kadar geliştiniz
  15. S

Merhaba arkadaşlar sıfırdan ingilizce öğrenmek istiyorum B2 ye kadar nerden öğrenebilirim Btk diye bir yer varmış ücretsiz ingilizce dersler varmış devlete ait bir siteymis galiba siz ne diyorsunuz ne yapmalıyım
  16. S

Üniversitede nasıl kalınır

Sözlü olayları varmı mesala gerçekten kafam basmıyor derse flan katilmaya çalışıyorum ne bileyim çaba var hoca geçirirmi
  17. S

keşke kolay olan yerlere gitseydim arkadaş hocaları kolay klay geçiriyorlarmış truzimde oda
  18. S

Arkadaşlar 2 senelik üni kazandım ama korkuyorum matematik ve ingilizce olmadan geldim buzamana kadarda bundan sonra nasıl yapacağım ikiside 0 sayılır bu ikisi olmadan nasıl geçeceğim sınıfı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.
  19. S

0 matematik ile bilgisayar programcılığına gidilirmi

Hocam şöyle bir sorun evet yazılım için gitmiyorum ama pc programciliginda onarım bakım teknik servis vs. Gib derslerde var keşke bölümler ayrı olsa seçme hakkimiz olsa bir tık saçma geldi bana yazılım hakkında bir bilgim yok matematiğim de yoka ama diğer konularda hem merakım var hemde...
Top Bottom