Arama sonuçları: *

1. S

Devamsızlık ne kadar kaldı?

Ne nasıl?
  2. S

Okulla ilgili sorunum var

Yanlış olan bir şeyi sırf sen öyle okudun diye savunuyorsan evet sen haksızsın.
  3. S

İlgili yıl için diyor aynı zamanda, bunu hiç bir okulun yapmadığını bahse girsek yeridir, her yıl hangi okul bu şekilde oylama yapıyor
  4. S

Velilerin %50'sinin onayını hangi okulun aldığını gördün?
  5. S

Dostum.. metin bile attım hâlâ meb yönetmeliği diyorsunuz. Meb'in kendisi diyor böyle bir zorunluluk yok diye zaten
  6. S

Ben bunları okuldayken yazıyorum.. telefon yasaklığı tamamen saçmalık. Derste telefon kutusuna koyarsın, tenefüste alırsın genel olarak okullarda böyle.
  7. S

Sığ görüşten çıkmanı ve daha derin düşünmeni tavsiye ederim. İsteyen okul üniforması giyer, isteyen giymez kişinin tercihinedir bu ve kimseyi alâkadar etmez. Evet eğitim sistemi kötü ve başlıca nedenleri arasında öğrencilere güzel ortam sağlanamıyor hâlâ daha eski kafa, kapalı hapishanelerde...
  8. S

Okul müdürü tarafından değil aile birliği tarafından tüm veliler ile gerceklestirilecek oylama da %50 üstü okul kıyafeti giyilmesi zorunluluğu seçilmesi sonrası böyle bir şey söz konusu olabilir.
  9. S

İyi ki benim okulum düzgün 😅, öğrencilerin morali düşmesin diye çoğu şeye karışılamıyor, ne de olsa burası mapushane değil eğitim yeri. Bir de öğle arası dışarı çıkma yasağı ile ilgili kesin bir belgeye erişemedim internette, sevgilimin okulunda öğle arası çıkmak yasakken ikizinin gittiği okulda...
  10. S

Sorun da o ya, böyle bir kural yok.
  11. S

Tek kelime EGO. Kendi sözlerini geçirmekten, bizleri ise eziklemekten zevk alıyorlar. Sevgilim de okulu bu tarz faaliyetler gerçekleştiriyor, önümüzdeki sene gidip müdürle konuşacağım. Doğru yapmadığı, kanunlara aykırı çok şey var.
  12. S

Bu disiplinle alakalı bir şey değil şahsen. Öğrencileri köleleştirmeye girdiğini düşünüyorum...
  13. S

Mevzuat.gov.tr
  14. S

MADDE 3 – (1) 4 üncü maddede yer alan sınırlamalar dışında okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde kılık ve kıyafet serbesttir. (2) (Değişik: 8/7/2013-2013/5125 K.) Öğrenciler, okul, sınıf ve şubelerde tek tip kıyafet giymeye zorlanamaz. İnternette böyle bir bilgi buldum.
  15. S

🟢 DUYURU! Açık Lise ve Ortaokul Kayıtları Başladı! 📚

Şuan da isteyen herkes açığa geçiş yapabiliyor mu yani? Ben devamsızlık hakkında sorun yaşıyorum, geçmişte 12. sınıflara af geliyordu fakat bize gelmeyecek o yüzden de geçiş yapmak istiyorum ama geçemiyordum.
  16. S

Bu şartlar vardı geçiş için onlara ne oldu? Açığa geçme kapatıldı gibi lanse ediliyordu, kaldırıldı mı ya da genişletildi mi
  17. S

Evet, proje okulunda ( Anadolu lisesinde) okuyorum
  18. S

12. sınıfım şuan da açığa geçebiliyor muyum? Şartları neler
  19. S

Farklı şehre taşınırsam açığa geçebilir miyim?

Merhaba. Şu an da aydın'da %5 ile alan sınavlı bir lisede 12. sınıf olarak eğitim görüyorum. Ailem şu an da yavaş yavaş Muğla/Fethiye ovacık'a taşınıyorlar. Orada iş kuracakları için mecburu olarak oraya gidiyorlar, ben ise aydın'da yalnız olarak kirada kalmam gerekecek. Fethiye'de bir tane...
Top Bottom