Arama sonuçları: *

1. Serhat ''FurBauZz''

sayısal sözel bilgilendirme

türkçe-matematik diye eskiden geçen şuanki eşit ağırlık. Bölümleri internetten araştırıp bakabilirsin. aklında mühendislik vardır sayısal okuman gerekir fiziğinin diğer insanlardan üst seviyede olması gerekir. sayısaldan sınava girersin. hukuk okumak istersen eşit ağırlık puanına bakılır ayt'de...
  2. Serhat ''FurBauZz''

Ortalamana bağlı olarak sorumluluk sınavına girebilirsin o sana bağlı, ancak 11 sayısalda edebiyat öğretmenleri çok sıkmaz öğrenciyi edebiyat konusunda. türkçeye ağırlık verirler genelde. sonuçta sayısal okuyacak adamın edebiyat ile hiçbir işi yok, türkçe ile var. ancak TM okuyacaksan...
  3. Serhat ''FurBauZz''

Kardeşim eğer sayısal okuyacaksan edebiyat zorunlu ders. ancak öğretmeninin pek fazla sizi kasacağını düşünmüyorum onun yerine tyt türkçe dil bilgisi işler. sayısal okuyacak isen eğer ve 11. sınıfa geçeceksen türkçeyi kesin halletmeni öneririm çok büyük faydası olur. 1702661827 Sayısal...
  4. Serhat ''FurBauZz''

Uçlu kalem önerisi 45 TL

Kalem zaten öyle işler için kullanılır. Önemli olan uçlu kalem değil ucundaki uçtur, şuan çok saçma bir sebepten münakaşaya giriyoruz. :D
  5. Serhat ''FurBauZz''

Uçlu kalem önerisi 45 TL

Kalem kalemdir gibi geliyor bana biraz. Güzel yazma derken uçlu kalem kendi yazmıyor ucundaki uç yazıyor. :D
  6. Serhat ''FurBauZz''

İstediğim Meslek Nasıl Olabilirim?

Fitness. xd
  7. Serhat ''FurBauZz''

Sizce çalışmaya devam etmeli miyim?

tabii ki okumak istiyorsanız çalışın.
  8. Serhat ''FurBauZz''

İngilizce Kelime Çalışması

Dısh yazmızsın dostum ''Dish'' olucak.
Top Bottom