Arama sonuçları: *

• Users: Sheader
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Sheader

Bilişim Sistemleri Mühendisi Yazılımcı Gibi Çalışabilir Mi?

Şu anda Msku de bu bölümü okuyorum öneririm ama diğer yazılım bölümlerinde olduğu gibi okuldan öğretilen ile kalmayıp her türlü dışarda kendini geliştirmen lazım
  2. Sheader

üniversiteli arkadaşlar bakabilir misiniz?

Yararlanabilir bence ne de olsa o üniversiteye ait öğrencisin
  3. Sheader

Türkçe Mühendislik Okumaya Değer mi?

Bsm okuyorum bölüm Türkçe İngilizceyi mezun olana kadar rahat bir şekilde yabancı biriyle iletişim kurabilecek düzeye getirmek gerek
  4. Sheader

Sayısaldan Üniversite Bölüm Önerisi

Biz 7+1 yani 7 done ders 4. Sınıfsın son dönemi staj oluyor gene mühendis sertifikası alıyoruz
  5. Sheader

Hayir yazılım mühendisliğinin aynısı konular vs aynı sadece teknoloji fakültesinde okuyoruz
  6. Sheader

yaazılım muhendsılıgı bilgisayar mühendsiliği bilişim sistemleri mühendisliği (benim bölümüm)
  7. Sheader

mühendsilik 1. sınıf düzeyi fizik sınavımda yardımcı olabilecek varmı ?

bilişim sistemleri mühendisliği 1. sınıf bitti fizikden bütünleme sınavına kaldım final sınavında toplam 7 soru sormustu ama benim gram bilgim yok üniversite düzeyi fiziği iyi bilen gerekirse belli bir ücret karşılığında bütünleme sınavımda yardımcı olabilecek birisi varmı?
  8. Sheader

depremzedeler için kyk kredisi burs a dönecek mi

basvuru falan yapmamız mı lazım bı bılgın varmı
  9. Sheader

depremzedeler için kyk kredisi burs a dönecek mi

seçimden önce bir haber okumustum depremzede öğrencilerin kredisi burs a dönücek diye bende depremzed ebi öğrenciyim ne oldu o iş haberiniz varmı
  10. Sheader

Lise bilişim mezunu ne iş yapar?

lise zaten adı ustunde senın uzerınd epek bir etkısı olacagını dusunmuyorum
  11. Sheader

lise bilişimi mi
  12. Sheader

iş imkanları için kariyernet ve linkedine bakın
  13. Sheader

gelişimibe göre karsına cıkacak iş ımkanları farklılık gösterir ama lise den bilişim mezunu birisine öyle yuksek maaşlar vereceklerını dusunmuyorum asgari ücret kafidir sana tavsıyem zaten meslek lisesi okumssun üni sınavından bi gir zaten size ek kontejan veriyorlar ordan bilişimle alakalı bir...
  14. Sheader

Sınıfta kaldım ne yapıcam

merak etme üniye geçince de kalacaksın bende bilişim sis. müh. okuyorum galiba bugun fizikten kaldım o.O2
  15. Sheader

80K sıralamada yazılım mı kimya mühendisliği mi mantıklı

Benimde hedef 20k idi hedef de sağlık di evdeki hesap çarşıya uymadı 120k geldi :) msku bilişim sistemleri Muh e gittim yazılım ve bilgisyar bölümleri üzmez öneririm bilgisyar mühendisliği
  16. Sheader

Amerika’da lise okuyorum [soru cevap]

Son 2 aydır almanyadaydim evet oldukça kolay markette raf düşleyerek ip14 ,ip11 ,3 çift orijinal ayakkabı üstüne Berlin’e bir gece yatılı gezmeye gittim ve hala yanımda bir miktar para var :)
  17. Sheader

ln konusunu anlatan yt kanalı

evet logarıtmanın bır konusu
  18. Sheader

ln konusunu anlatan yt kanalı

mat bütüm var ve ln konusunda sorunlarım var yt de güzel anlatım soru çözen hoca varmı
  19. Sheader

Üniversite matematiği için YouTube kanalı

Üniversite için limit ve türev i iyi anlatan kanal varmi
  20. Sheader

final tarihleri ne zaman açıklanır ?

5 ocakda bizim finakker bitiyor bende 9 ocakta memlekete dönmeyi düşünüyorum 4 gün içinde bütün sınavlarım açıklanırmı sizce 16 ocakta ise bütler başlıyor sizce 4 günde acıklanır mı
Top Bottom