Arama sonuçları: *

• Users: SneeX
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. SneeX

Avukata İnsan Hakları İle İlgili Sorulabilecek Sorular

Hocam insan haklarıyla ilgili olması lazım. Normalde en etkilendiği davayı soracaktım. 1702063591 Ben de o tarz bir şey düşündüm ama dediğiniz gibi bu tarz soru sorarlar diye pek yanaşmadım. Yine de teşekkürler.
  2. SneeX

Avukata İnsan Hakları İle İlgili Sorulabilecek Sorular

Okulumuza avukat gelecek ve soruları olan öğrenciler söyleşisine katılabilecek. İnsan hakları haftasından ötürü konu sadece insan hakları. Sizce ne sorulabilir?
  3. SneeX

TYT Kimyada konu atlasam sorun olurmu

En önemli konulardan biri. Asla atlama derim.
  4. SneeX

TYT PROBLEMLER KAYNAK ÖNERİSİ

Yine acil ama problemlerin ilacı olanı da çözebilir aslında. O da kolay-orta diye biliyorum. Ama bence orta-zor bir kaynağı da olmalı zor sorularla da başa çıkmak önemli bence.
  5. SneeX

Hocam seviyesini bilmiyordum kaynağın. Sorsam daha iyi olabilirdi başta haklısınız.
  6. SneeX

Çıtır Çerez hangi seviye bilmiyorum ama orta-zor seviyede Acil güzel. Bilgi Sarmal'a da bakabilirsin.
  7. SneeX

TYT Türkçe için 345 vs Bilgi Sarmal

İkisi de güzel ama bana bilgi sarmal sözel kısımda daha iyiymiş gibi geliyor. 345'in paragrafı güzel. Bilgi Sarmal TYT Türkçe de güzel. Zaten seviyeleri benzer.
  8. SneeX

3 ayda tyt halledilir mi?

TYT bitmez. Konu olarak bitirirsin ama her zaman yapamadığın soru tarzı gelir karşına. Konu olarak 3 ayda istikrarlı ve çok çalışırsan bitirirsin.
  9. SneeX

ders calışamama sorunu

Hocam erteleme sorunun olabilir belki. Bende var. Bu sorunu aşarsak düzelir diye düşünüyorum.
  10. SneeX

ders calışamama sorunu

Bu ben
  11. SneeX

Biyoloji nasıl çalışır

Dediğin gibi biyoloji sadece ezber. Ezberlemekte zorlanıyorsan kendine göre kodlama falan yapabilirsin belki.
  12. SneeX

TYT kaynak önerileri

345 ile başlayın acil veya 3d ile devam ettirin orijinal ile bitirin sonra branş denemelere geçin. Problemler için Bilgi Sarmal veya Acil öneririm. (Matematik)
  13. SneeX

Okul sonrası zaman yetmiyor , sizce açığa geçme tekrar açılırmı?

Hocam uyuyun demedim zaten o ders dışında başka bir ders çalışabilirsiniz dedim. Soru falan çözebilirsiniz.
  14. SneeX

Okul sonrası zaman yetmiyor , sizce açığa geçme tekrar açılırmı?

Boş olduğunu düşündüğün derslerde ders çalışabilirsin. Açığa geçme hakkında pek bir şey söyleyemem kararsızım.
  15. SneeX

İngilizce ödevime yardım edebilicek var mı ?

ChatGPT'ye A2 seviyesinde yazmasını söylersen ona göre cevap verir bence.
  16. SneeX

TYT Deneme Önerisi Kolay-Orta

O da bu kategoriye girer.
  17. SneeX

Tyt matematikte nasıl 20+ net yapılır

Benim de senin gibi netler yapma hedefim var. Şuan 11'im TYT mat başladım. Günde en az 15 ortalama ise 20 problem çözüyorum. Arada sırada geometri çözüyorum ama çok değil. Sorunum şu 11 matematik ve TYT matematik arasındaki dengeyi sağlayamıyorum. 11'i boşlaadığımı hissettiğim zaman sadece 11...
  18. SneeX

TYT Deneme Önerisi Kolay-Orta

345, Bilgi Sarmal, Karekök kolay-orta seviye yayınlardır.
  19. SneeX

Tyt matematikte nasıl 20+ net yapılır

Her gün en az 15-20 problem sorusu çöz. (İlk 12 konuyu halledip) Zamanla soru tiplerine alışıyorsun. 30 mat sorusunun 15'i zaten problem konusu altında. Diğer 15'i problem adı altında geçmese bile problem gibi soruyorlar. Geriye kalan 10 geometri var. Onların da yarısını yapsan 20 üstü yaparsın...
  20. SneeX

Sıfırdan matematik için ne önerirsiniz ?

Kitabı bilmiyorum ama başlagıç seviyesi için Hız ve Renk önerebilirim.
Top Bottom