Arama sonuçları: *

1. S

Sınıf açığımı nasıl kapatabilirim?

Arkadaşlar selam, pandemiden önce 5 sınıftaydım, sonrasın da pandemi oldu ben en son 5 sınıf derslerini görüyorum aklımda kalan bir tek bir şey var fotosentez fen dersin de ve matematikde de kesirler, çoğu şeyi unuttum. Ve şu anda ortaokul mezunu oldum açıktan sorun şu ki benim bu açığı kapatmam...
  2. S

Hikayeli oyunlar için en kısa yoldan ingilizce öğrenmek

kursa gideceğim muhtemelen.
  3. S

açık öğretim okuyorum hocam okuldan hiçbir şey öğrenemem.
  4. S

hiçbir şey bilmiyorum temel kelimelerden kastın ne bana link atarsan sevinirim.
  5. S

Arkadaşlar çok çok kötü ingilizcem var oyunlar da ki diyalogları anlamam gerek nasil öğrenebilirim?
  6. S

Açık öğretim ortaokul liseye geçtim mi?

siz böyle dediniz hayallerim suya düştü ya 1705942338 ha çok yaşayın rahatladım valla oh zaten bilerek gitmemezlik yapmadım annem acil hastaneye kaldırılmıştı ben de sınava gitmedim annem önemli sınavdan ama bilmiyorum ben de geçtim diyorum ya öyle yazmazlardı o zaman
  7. S

ortalama ile geçtin diyor onu anlamadım ben de? 1705942242 Bırakıcaklar mı o zaman çünkü geçti yazıyor sınav sonucum da?
  8. S

Arkadaşlar aradığım da kesin bir yanıt ve net cevap vermiyorlar ben matematik sınavına giremedim ailem hastanedeydi annem sonrasın da inglizceden kaldım gözüküyor ama ortalama ile geçtin diyor 24 ocakta tam açıklanıyor mezuniyet kontrol diyor geçer miyim sizce red yer miyim? ortalama ile geçtin...
  9. S

🟢 DUYURU! Açık Lise ve Ortaokul Kayıtları Başladı! 📚

Aöodayım geçen sınava girdim online girince yenilemeye dair gözükmüyor aradım 24 ocakta sonuçlar açıklanıyormuş sonra kayıt yenileyebilirmişim 1704443571 Tamamdır teşekkür ederimmm
  10. S

🟢 DUYURU! Açık Lise ve Ortaokul Kayıtları Başladı! 📚

Hocam şimdi ben açık öğretime kayıtlıydım tekrardan kayıt yaptırmam gerek mi
Top Bottom