Arama sonuçları: *

• Users: Taha.
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Taha.

Sınava girmek istemiyorum

İsteyen dilekçe verip sınavlara girmeyebiliyor mu?
  2. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

Neden saçma dediniz?
  3. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

o.O2
  4. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

Kimse cıvkını çıkarmıyor. Bir iki tane dersi dinlemeyen velet için bütün öğrencileri bir tutamazsın ve belki öğrenci cevap verecek durumda değil belki interneti kötü sürekli düşüyor, belki evde önemli bir şey oldu ona gitti, bilemezsin. Ayrıca kimseye "Boş yapma" diyemezsin. Tartışacaksan...
  5. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

Peki bunu düzgün bir dille anlatmak varken niye kabaca konuşuyor?
  6. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

Kızmış olabilir ama öğrenciyi böyle azarlayarak pişman edip dersten soğutuyorlar.
  7. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

Öğrencilerin fikrini belirtemediği bir ülkede ne yapabilirim ki.
  8. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

Ne olursa olsun hiçbir öğretmen öğrenciyle böyle bir üslupla konuşamaz aynı öğrencilerin de konuşmayacağı gibi.
  9. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

Ben neyi anlamadığımı da açıklıyorum ona rağmen neden anlamadın diyor. Bu düzgün bir üslup mu?
  10. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

Nasıl anlamamış ben gayet düzgün bir dille anlamadığımı ve derste soramadığımı söylüyorum o ise "Ne demek anlamadım" "Özelden yazmayın" "Konu başlığına BAKKK" Bir de diyorlar anlamadığınız bir şey olursa yazın diye yazınca da böyle oluyor.
  11. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

Yeter mi!
  12. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

Kardeşim bu senin için geçerli git doğunun köylerine böyle imkanları varmı görürsün derse katılmak için dağın tepelerine çıkıyorlar.
  13. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

Türkiye'deki internet altyapısı çok mu iyi sorun çıkamaz mı
  14. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

Arkadaşım herkesin senin gibi altında telefonu bilgisayarı yok, öyle imkanı yok. Sen rahat olabilirsin ama herkes değil.
  15. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

Ben arkadaşın düşüncesinin yanlış olduğunu kanıtlamak için örnek verdim ve bunları yaşayanlar var bunun sorumlusu öğrenci mi
  16. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

Hayır.
  17. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

Belki çocuğun cihazında sorun çıktı bu yüzden cevap veremedi, bunun sorumlusu da mı öğrenci (ben değilim örnek veriyorum)
  18. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

Peki anlayamamasının sorumlusu ben miyim yoksa uzaktan eğitim mi?
  19. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

Ben de bunu anlamıyor. Bazıları dersi dinlemeyip oyun oynuyor ve bunun cezasını öğretmene bilmiyorum demekten bile çekinen öğrenciler ödüyor. Bu normal mi?
  20. Taha.

Öğretmen Suçlu mu?..

Atmaya hakkı yok. Orada 10 tane öğrenci dersi dinlemeyip oyun oynuyor diye dersi dinleyip anlamamış ve bunu öğretmene söylemeye çekinen öğrenciye kızamaz. Böyle bir hakkı yok.
Top Bottom