Arama sonuçları: *

• Users: TahaCel
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. TahaCel

🔥 2 BAKANIN İSTİFASI AN MESELESİ!

Yakında Ülkenin İstifası olur
  2. TahaCel

Son yıllarda direksiyon sınavı neden zorlaştı sizce?

Hocam ben su sene 18 olucam ehliyete direk başvurcam nasıl işliyor bu sürec hbiraz anlatabilme şansınız var mı ?
  3. TahaCel

Nöbetçi olduğum gün okulla gitmedim bir dey olur mu ?

hiç bir şey olmazzz seni yemişler
  4. TahaCel

🟠 Yeni Karar! Okullarda Tatil Süresi Kısalıyor! ⌛

aynısını yaşadım
  5. TahaCel

🟠 Yeni Karar! Okullarda Tatil Süresi Kısalıyor! ⌛

üniversiteye geçiyorum artık :/
  6. TahaCel

Kaç gün devamsızlık olursa karne alamam

bende öyle düşünüyorum da işte evdekiler öyle düşünmüyo :d
  7. TahaCel

Kaç gün devamsızlık olursa karne alamam

lise de ilk kez takdir alıcam oda devamsızlıktan belgeyi alamıyorum 12.sınıfım :D
  8. TahaCel

Kaç dil biliyorsunuz?

Türkçe Sivasca
  9. TahaCel

YKS ye nasıl hazırlanırım?

Hocam bide staja gidiyorum ben meslek lisesi :/ 3staj 2 gün okul DGS diye bir şey varmış bu nedir ne işe yarar
  10. TahaCel

12.sınıfım ama konu dinlemeden testleri nasıl çözeceğim ki ?
  11. TahaCel

0 dan başlayacağım ama nasıl başlayacağı mı nasıl yol izleyeceğimi programları bilmiyorum bu konuda tecrübeli olanlar varsa öneri verebilir mi ? Her gün tek ders üzerinden mi gitmeliyim mesela 49 günde tyt matematik diyor bu program bitene kadar sadece matematik mi çalişim napim ...
  12. TahaCel

10.sınıfa geçmek nasıldır

Kafanin rahat oldugu senedir bence 10.sinifi hatirlamiyorum bile maskeyleydik biz
  13. TahaCel

🚨 MEB: Okullarda telefon kullanılmasına karşı önlem alacağız!

Bizde okulda telefon serbestti ama sınıflarda yasak tı biz bazı hocaların dersinde oynuyorduk hoca salıncada serbest oluyodu benim için sıkıntı yok bu sene hafta da 2 gün okula gidiceğim için
  14. TahaCel

LGS Sonuçları Açıklandı

Hocam 12 ye geçtim meslek lisesine gidiyorum yazılım geliştirme bölümü bu sene staj yapıcam sonrası Yks yoğun bir hayat bekliyor beni
  15. TahaCel

LGS Sonuçları Açıklandı

ben 250 almıştım 4 sene önce
  16. TahaCel

LGS Sonuçları Açıklandı

ilk defa görenler beğensin ben ilk defa görüyom
  17. TahaCel

Okula yemek sipariş etmek suç mu?

Normalde yasak ama biz geçen hafta zurna dürüm söyledik siparişi verirken abiye dedik böyle böyle okulu arka bahçesinin oraya gel diye çok hızlı bir şekilde kimseye görünmeden alıp çantaya koyduk doğru sınıfa çıktık
  18. TahaCel

Lise devamsızlık sildirme

Sildirme yok diye biliyorum normal devamsızlıkları raporluya geçiriyorlar bizde öyle yani
  19. TahaCel

Okukumuz Hakkında Aşşırı saçma olay

bizdede aynı durumda abi çok saçma ya bıktım şu üniforma olayında hangi yılda yaşıyoruz lise de de kıyafet sıkıntısı olmasın. Tabi böyle abartılı değil mesela bizde siyah pantolon siyah üniforma tamam gene siyah olsun ama herhangi siyah sweatshirt siyah eşofman olsun pantolon giymek çok...
  20. TahaCel

Tüm Ülkede Okullar Tatil

Sevinemwdiğim tek tatil ben kar tatili olur 1 hafta duye bekliyordum tatil oldu ama üzücü bir olaydan tatil olda sevineniyorum
Top Bottom