Arama sonuçları: *

• Users: TheCC
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. T

Yönetim Bilişim Sistemleri için yardım

Benimde direkt bilgim yok fakat bende sene başı bu bölümü istiyordum hatta bütün sene bu bölüm için çalıştım.Tercih zamanı gelipde çevreme bölümğ danıştığımda ytü'de okuyan bi arkadaşım bana bu bölümü boun,marmara vb. yerlerde okumadıktan sonra iş bulma imkanının çok zor olduğunu söyledi.Bende...
  2. T

Hangi önlisans sağlık bölümü iş hayatında daha rahat çalışır?

Arkadaşlar önlisans sağlık bölümü yazacağım fakat hangisi devlette işe başladığında daha rahat çalışır bi fikrim yok.Okuyanlar vb. varsa yardımcı olabilir mi?
  3. T

Memurlar freelancer yazılımcı olarak iş yapabilir mi

o da çok güzel bi akılmış hocam çok mantıklı geldi
  4. T

hocam benim asıl amacım çocukluk hayalimi gerçekleştirmek.Küçükken orta halli yazılımcı ve grafik tasarımcı olmak hayalimdi.Hayalim gerçekleşsin hevesimi alayım cebimede 3-5 kuruş girsin kafasındayım yoksa bu işten parayı kıracağımdan değil.
  5. T

Merhaba arkadaşlar, malum tercih zamanı aklımdan 100 tane fikir geçiyor.Şunu merak ediyorum 2 yıllık sağlık bölümü ile memur olsam sonra yazılım veya grafik vb. öğrenerek freelancer olarak para kazanabilir miyim? yasal olarak sanırım bi kısıtlaması var bu işte ona girer mi?
  6. T

YKS sonrası fazladan kaynağı olan var mı?

Elimde kitaplar var.Tercihlerimin sonucuna göre sana gönderebilirim. İnsta: bbaltaburak bana yazarsan zamanı geldiğinde yardımcı olurum.
  7. T

YKS sonrası fazladan kaynağı olan var mı?

8. T

Acil matematiğin ilacı tyt nasıldır?

tyt matematikte sıfır mısın
  9. T

TYT Matematik Kitap Önerisi

o o kadar sıfırsan kesinlikle aktifle başlamalısın sonra matematiğin ilacı sonra 345 bende senin durumundaydım eylülden beri çalışıyorum şuan 20 civarı yapıyorum
  10. T

Aöl sınava girebilir miyim

kayıt yenileme için telafi oluyor bazen onu takip et olmassa giremiyosun sanırım
  11. T

Erasmusta Çekya mı İspanya mı

Tartışmasız ispanya
  12. T

120 günde YKS 140K yapmak...

Dostum sana bi tavsiye: Programında hergün matematik geometri kesinlikle olsun.Ben lise okumadım.Tamamen sıfırdım en ufak bilgim bile yoktu.Eylülde ders çalışmaya başladım.Netlerim ilk başladığımda 30 civarı ve türkçe sosyalden geliyodu.Hergün mat ve geo. çalışmaya başladım ama her gün...
  13. T

OBP sorunu yaşıyorum.

90'nın altına 2-3 puan düşmen yani 87-88 OBP'ler sana aşırı bişey kaybettirmeyecek yüksek sıralamalarda elbette farkettiricek ama şuan 85 ortalama civarı kalabiliyosanki kalabiliyosun gördüğüm kadarıyla sınav senesinde çok ekstra bi çalışma yapmadan bile diş hekimliği tutturabileceğini...
  14. T

.

......1a
  15. T

.

......a
  16. T

İstanbul Pendik civarı YKS için dershane önerisi

Bende sırf bu yüzden gitmek zorunda kalmıştım eğer maddi durumunuz iyise bireyin vip kursları var oraları tercih edebilirsin diğerlerine göre çok daha iyi eğitimleri var
  17. T

İstanbul Pendik civarı YKS için dershane önerisi

Dershaneler adam kazıklamak için yer arıyor sana tavsiyem aklının ucundan dahi geçirme.Ben Pendik Final'e gittim böyle rezalet olamaz.Youtubeden orda alacağın eğitimin 10 katını alabilirsin tek yapman gereken sabah erken kalkıp masa başına oturman gerisi Allah'ın izniyle geliyo.
Geri