Arama sonuçları: *

• Users: Thee7
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. T

Üniversite tavsiyesi

Sosyal güvenlik bölümğ varmış ona bie bakabilirsin hocam. 70 80 arası kpss puanı var memur olursun. Başlangıç maaşı o zaman 45 50 olur dilersen 1 2 sene çalırsın sonra çıkabilirsin memurluk çekilmez. Öyle yazıyorum ne olur bilemem, havaalanı itfaiye ve diş sağlığı da var bir bak onlara da kpss...
  2. T

2 Yıllık Bilgisayar programcılığı okunurmu

Anladım çok teşekkür ederim tekrardan. Hayırlısı olsun hakkınızda kafam da bir şeyler oturdu bakacağım🙏
  3. T

Dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim. Bölümün zorlukları neler, kendini geliştirme aşaması harici ne gibi zorluklar bekliyor, iş imkanı nasıl okunur mu? Bir de şu an çalışıyor musun hocam ne iş yapıyorsunuz
  4. T

Selamlar hocam hala aktif misiniz, dgs zor mu? İmkansız mı, hiç mi yapılmayacak düzey de
  5. T

Ösym Fotoğraf Hk.

İnşallah hocam teşekkürler
  6. T

Ösym Fotoğraf Hk.

Nasıl çalışacağım, 15 satti nasıl gerimli kullanacağım
  7. T

Ösym Fotoğraf Hk.

3.sene bu maalesef ilk kez çalışmaya başladım, illa o gelecek diye bir şey yok. Biliyorum çok zor ben elimden gelenin en iyisini, üstünü yapmak istiyorum kendimi çok zorlamak istiyorum. Nasıl çalışacağımı bilmiyorum sadece
  8. T

Ösym Fotoğraf Hk.

Bir kazanalım Allah büyük hocam, katlanacağız
  9. T

Ösym Fotoğraf Hk.

Tamam da çok teşekkür ederim sağ olasın gerçekten çok yardımcı oldun bu kanallara bakacağım inşallah başarırız
  10. T

Ösym Fotoğraf Hk.

Tmmdır teşekkür ederim hocam inşallah bakalım
  11. T

Ösym Fotoğraf Hk.

Anladım hocam başarılar inşallah başarılı olursun
  12. T

Ösym Fotoğraf Hk.

Hocam bilgisayar mühendisliği istiyorum boş bölüm kazanmak istemiyorum gitmem daha iyi 1706819651 Sağlık sorunlarından dolayı giremedim bu sene 3. Senem matematik özel ders alıyorum sadece, çalışmak da zorlanıyorum eğer gelirse bir şeyler daha çok çabalarım
  13. T

Ösym Fotoğraf Hk.

Size sormadım karışmayın 1706819526 Yetişmez biliyorum da bir şeyler kazanabilir miyim 1706819548 Hedef bilgisayar mühendisliği üni hedefi yok
  14. T

Ösym Fotoğraf Hk.

Şimdi başlasam yetişir mi tyt mat bitti diğer derslerin kitabını bile açmadım
Geri