Arama sonuçları: *

1. Trabzonlu

Temelsiz Üniversiteye Hazırlanmak

2.5 sene olmuş vay be. Şuan Optisyenim ve dükkan açmayı planlıyorum 👓😎
  2. Trabzonlu

Okulda dert oldum ne yapmalıyım?

direk cimere yaz aynı şeyin benzerini yaşadım öğretmen ihraç edildi (babanda yazabilir yada annen)
  3. Trabzonlu

ankara medipol elektrik elektronik vs türk hava kurumu bilgisayar mühendisliği

Dediğim gibi o bölümler hakkında pek bilgim yok tecrübeli arkadaşların varsa onları dinle
  4. Trabzonlu

elektrik bölümünü tam bilmiyorum ama genel olarak hocalardan yeterlilik göremediklerini belirtiyor diğer arkadaşlarımda saçma sapan bir sistemi var. Daha sene başında 5-6 qrkadaşım sistemsel sorunları nedeniyle (okulun sistemi) anadal derslerinden kaldılar. Şahsen bu durum beni aşşırı...
  5. Trabzonlu

kanka ankara medipol bk gibi uni gelme diyim sana
  6. Trabzonlu

Okumak yerine eczaci olmak

Lise bitti 1 sene önce:) 1 sene mezuna kaldım yapamadım:/
  7. Trabzonlu

Peki açıktan üni nasıl oluyor bir fikrim varmı bilgim hiç yok bu konuda yani zorlu nasil
  8. Trabzonlu

Okuyarak bir sey olabileceğimi sanmıyorum (liseyi açıktan okumam sebebiyle) dershaneye yazdirildim ama gerçekten olmuyor. ecz. bitirmiş ablam ile 50 ablam 25 ben 25 babam olarak eczanede çalışacağım ne düşünüyorsunuz/ne düşünürdünüz
  9. Trabzonlu

Temelsiz Üniversiteye Hazırlanmak

Bende açık öğreti. Meuznuyum aynı yeri istiyorum dershaneye yazıldım bakalım okumaya çalışıyoruz konuları ilk kez gördüğümden zor geliyor baya ama azim etmek lazım iyi şanslar inşallah istediğin sonucları alırsın
  10. Trabzonlu

Staj defteri doldurma

11. Trabzonlu

Staj defteri doldurma

Hepsini internetten buldum
  12. Trabzonlu

Bilgisayar muhandisligi yada yazilim arasindaki farklar

Meragim var olmasına da sayısalım pek iyi değil cidden liseyi açıktan bitirdim 0 bilgi yani nerdeyse
  13. Trabzonlu

Bilgisayar muhandisligi yada yazilim arasindaki farklar

Bide sayısalcı mı olmak gerekiyor zor meslekmi okuması işi vs. Ortalama maaşı iş bulunabilirliği nasıldır (hiç bir fikrim yok bu konuda )
  14. Trabzonlu

Medreseden İlahiyata Geçişte Zorluk Var mı?

O platformda bi iş sahibi olmama kararı aldım su an liseyi bitirdim üni çalışıyorum
  15. Trabzonlu

Nasıl ya
  16. Trabzonlu

Selamlar 3 sene boyunca ismailağa medreselerinde okudum Su an bırakmaya karar verdim bi yandan liseyi okuyorum 80 kredi falan kaldı bitmesine sonrasında ilahiyat düşünüyorum ama çok zorlanirmiyim biraz birikimim var yani arapça 4 sorularını 20de 14 Falan çözebiliyorum ama bazı konulardan temelli...
Top Bottom