Arama sonuçları: *

1. T

Gıcık müdür yarın okula çağırıyor

23 nisan değil mi yarın?
  2. T

Doping hafıza alınır mı?

Benim zamanımda bile youtube da çok fazla kaynak vardı. Şu an çok daha artmıştır diye düşünüyorum. Bence gereksiz.
  3. T

İngilizce düzeyimi nasıl arttırabilirim

Pratik konuşmanı geliştirmek istiyorsan dizi-film çok faydalı olur. İzleye izleye bir süre sonra artık konuşurken tensleri vs düşünmüyorsun bile. Türkçede olduğu gibi düşünmeden ağzından dökülmeye başlıyor cümleler.
  4. T

Eczane açmak istiyorum bana ortalama ne kadar kazandırır ?

Şu anda bunları kafana takman anlamsız. Bulunduğun güzel yılların tadını çıkar. Bana göre eğitim hayatındaki en keyifli yıllar 9-10-11. sınıf.
  5. T

Hazırlıkta A1 den başlamak

Benim tavsiyem kesinlikle seveceğin ingilizce içerik izlemek olur. Şahsen ben ingilizceyi youtube da izlediğim yabancı içerikli video, oynadığım alt yazılı oyunlar ve twitch yayınları izleyerek öğrendim. Hazırlık bana gramer bilgisi dışında hiçbir şey katmadı ki o da ilgili videolar ile çok...
  6. T

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

Ondan kalmadı sonuncusunu 2 saat önce verdim.
  7. T

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

Bu arkadaş dolandırıcı, boğaziçi diye köprü yok bir kere. Bende 15 temmuz, fsm, osmangazi var ilgileniyorsan %100 güvenilir şeffaf kargo.
  8. T

12. Sınıftayım uyuyamadığım için devamsızlıktan sınıfta kalıyorum ne yapabilirim

Başın sağ olsun. Müdürle konuşmayı deneyebilirsin devamsızlık konusunu. Anlayış gösterir diye umuyorum.
  9. T

Klavyeye bakmadan nasıl yazarım?

Özel bir yöntemi yok yaza yaza alışıyorsun. İnternette pratik yapmak için siteler var hızlı gelişmek istiyorsan günde 15-20dk antrenman yapabilirsin.
  10. T

Üniversitede Yatay Geçiş Yapmak? (Bölümü Beğenmedim)

Puanın yeterse istediğin bölüme geçersin.
  11. T

İngilizce nasıl gelişir?

Alt yazılı bir şeyler izle ne olursa olsun farketmez. Ben ingilizce öğrenirken çok fazla youtube ve twitch izledim. Okuldan kat ve kat daha fazla faydasını gördüm.
  12. T

Matematik sınavında defter var diye sözde tutanak tutuldu

Kopya çekmek yanlış evet de hocalar fazla abartmış tutanak vs. O ne öyle sanırsın istihbarat ajanı arıyorlar 3 tane şahit filan. Sınavda görürsen defteri alır uyarırsın olur biter.
  13. T

FATİH ÇOBAN VE SEMİNERLERİ HK

Yıllık 4m kazanan adam 69 dolarcık için kursla, insanlarla mı uğraşacak :D ? İlgilenen varsa İstanbul'a yapılacak 5. köprüden hisse satıyorum lansmana özel indirimli.
  14. T

ingilizce çalışmak için site

Twitch
  15. T

10. Sınıfta Nasıl Çalışılmalı?

10. sınıfta kendini çok zorlama, sadece dersleri düzgün anlamaya odaklan ki tekrar tyt ye çalışırken döndüğünde rahat bir şekilde hatırlayabilesin. Şimdiden çok sıkı çalışmaya başlarsan ilerleyen senelere enerjin kalmayabilir. Çünkü 11. sınıfın 2. döneminden sonra tempo ciddi derecede artacak...
  16. T

Hangi meslek daha iyi?

Dostum bilgisayar mühendisliği okuyorum ben de. Özel bir ilgin yoksa tavsiye etmem. Çünkü üzerine düşmen ve çok çalışman gereken bir meslek. Okulda öğrendiklerin iş hayatına geçince yeterli olmuyor asla. İş bulduktan sonra da sürekli çalışman ve kendini geliştirmen gerek yükselmek istiyorsan.
  17. T

Kombinasyon Soru Çözümü

Aynı olasılığı iki kere saydığın için 60 buluyorsun. Şöyle örnek vereyim: (4,2) dediğinde 4 asaldan ikisini seçiyorsun varsayalım ki 2 ve 3 olsun. (5,2) deyince geriye kalanlardan ikisini seçiyorsun varsayalım 5 ve 7 olsun. Bu senin bulduğun 60 ihtimalden biri. Senin işleme göre ilk önce 5 ve 7...
  18. T

YKS Son 2 hafta ne yapmalıyım?

Biraz sana kalmış bir şey. Mesela ben iyi çalıştığım bir sınava son saniye birçok farklı şeye göz atıp girdiğim zaman kafam allak bullak oluyordu. Maalesef üni sınavında bu hataya düşmüştüm. Eğer benim gibiysen son 4-5 gün çalışma, kafanı dinlendirecek şeyler yap. Ama bazı adamlar da son saniye...
Top Bottom