Arama sonuçları: *

1. U

Bir ülkenin gelişmesinde sanayimi önemlidir yoksa tarımmı?

Senin şahsi düşüncende sen benim şahsi düşüncemde ben haklıyım bunun sonu gelmez xd 1677358246 Nezaketiniz için teşekkürler
  2. U

Ukraynaya yardımlar gitmeseydi mısır fırlatırdı anca
  3. U

Peki o silahla buğdayı zorla alamazmısın?
  4. U

Yo okudum anladım hocam bende dediklerinize bakıp türkiyede daha çok tarım üzerine örnek verilebilir diye boyle yazdım
  5. U

Sanayi olmazsa tarım , tarım olmazsa sanayi olmaz bence gayet güzel bir münazara konusu hangi taraf kendini haklı göstersbilirse
  6. U

Soru türkiye üzerinden değilde bir ülke diye geçiyordu o yüzden türkiyeyi baz almayacağım yönelttiğim soru ve cevaplarda tabi birkaç soruda söyleyeceğim
  7. U

Sanayi olunca tarım neden olsun hocam ileri teknoloji olarakmı daha açarmısınız
  8. U

Hepinize iyi akşamlar öncelikle,sınıfımızda bir münazara düzenliyoruz ve konumuz başkıktaki gibi,ben sanayiyi savunan kısımdayım ne tür savunmalar yapabilirim, daha önce yapanlarınız vardır diye bilgi almaya geldim Öncelikli cevap aradığım soru şu= gün gelir otomobili yiyemezsin fakat tarım...
  9. U

Liselerde devamsızlık durumu nasıl?

Kısa ve net doğru cevap
  10. U

Kişisel Gelişim Hakkında Kısa Bir Yazı

Sevindim 👍
  11. U

Kişisel Gelişim Hakkında Kısa Bir Yazı

Sanırım zor günler geçiriyorsun bu durumları bir an önce geçirmesi dileğiyle...
Top Bottom